بررسیها نشان میدهد که داروی تولید شده برای مقابله با دیابت میتواند به طور چشمگیری روند تحلیل رفتن و تضعیف حافظه را تغییر دهد.
به گزارش ایسنا، گروهی از متخصصان انگلیسی و چینی در یک آزمایش مشاهده کردند داروی تولید شده برای مقابله با دیابت نوع دو به طور چشمگیری میتواند روند تحلیل رفتن قدرت حافظه را تغییر دهد و گزینه درمانی جدیدی برای آلزایمر و دیگر بیماریهای پیشرونده عصبی باشد.
این مطالعه اولین بررسی است که داروی ترکیبی جدید دیابت را مورد آزمایش قرار داده و نشان دهنده تاثیر آن در بهبود چندین نشانه آلزایمر است.
به گفته متخصصان در این آزمایش کاهش مولکولهای پروتئین کشنده سلول عصبی قابل توجه بوده که میتواند مسیر تازهای در تحقیقات انجام شده برای مقابله با زوال عقلی باشد.
در این تحقیق سه داروی مختلف دیابت نوع دو با یکدیگر ترکیب شده که همچون انسولین از آسیب دیدگی عصب شناختی محافظت میکنند. این ترکیب روی تعدادی موش که به دلیل جهش ژنتیکی به بیماری آلزایمر مبتلا بودند، آزمایش شد.
متخصصان اظهار داشتند: پس از گذشت دو ماه از تزریق روزانه این ترکیب دارویی به موشها بهبود چشمگیری در عملکرد این حیوانات در انجام تستهای حافظه مشاهده شد.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، همچنین در این موشها سطح پایینتری از پروتئینهایی مشاهده شد که در مغز افراد مبتلا به بیماری آلزایمر پلاکهایی را تشکیل میدهند که توانایی سلولهای عصبی را در ارتباط برقرار کردن از بین برده و موجب مرگ آنها میشود.