تغذیه مادر در دوران بارداری اهمیت زیادی دارد، زیرا زیادهروی در مصرف برخی مواد غذایی میتواند سبب تشکیل هسته اولیه بیماریهای مرگبار در جنین شود.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ براساس جدیدترین پژوهش ها، مصرف بیش از حد گوشت، ماهی و دانههای آجیل در دوران بارداری میتواند خطر ابتلای نوزاد در سالهای پس از تولد به اختلال روانی اسکیزوفرنی را هموار کند.
کارشناسان با بررسی بر روی موشهای آزمایشگاهی دریافتند حجم اضافه مصرف آمینواسیدها در بدن آنها سبب ایجاد اختلال روانی شده است.
یک نوع اسید آمینه ضروری برای ترمیم و بازسازی بافتهای بدن به نام متیونین در محصولاتی همچون ماهی، لبنیات و دانههای آجیل وجود دارد که میتواند سبب تشکیل هسته اولیه اختلال اسکیزوفرنی در بدن جنین در دوران بارداری شود.