عجیب ترین تاثیر سونا بر ریه
استفاده منظم از سونا در طول هفته احتمال ابتلا به ذات الریه و عفونت های ریوی را کاهش می دهد. تحقیقات جدید نشان می دهد که عرق کردن به واسطه استفاده ۲ بار در هفته از سونا می تواند خطرات بالقوه مرگبار همچون «پنومونی»(عفونت ریه) را کاهش دهد. افرادی که به طور منظم در جلسات هفتگی سونا شرکت کرده بودند، تقریبا ۳۰ درصد کمتر از دیگران به بیماری های تهدیدکننده زندگی مبتلا شدند.
.
سرطان روده و برنامه غذایی نامناسب
یک برنامه غذایی متعادل و سلامت که شامل انواع گوناگونی از میوه ها، سبزیجات, غلات کامل، پرتئین ها و محصولات شیر کم چرب و چربی های سالم است به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده کمک می کند و رژیم غذایی دارای چربی و کالری بالا، فیبر، میوه و سبزیجات کم، گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده زیاد، باعث بالا رفتن خطر سرطان روده می شود.
پس از خوردن نوشابه و آب پرتقال مسواک نزنید
پس از خوردن خوراکی های اسیدی مثل آب پرتقال، نوشابه یا نوشیدنی های ترش به هیچ وجه مسواک نزنید و تنها دهان را با آب بشویید، مواد اسیدی دندان ها را نرم تر می کند و مسواک زدن باعث ساییدگی و از بین رفتن آن ها خواهد شد. همچنین بعد از مصرف آبمیوه های پالپ دار نیز باید از نخ دندان استفاده کنید. همچنین به کودکانی که عادت دارند در آخر شب شیر بخورند نیز توصیه می شود که حتماً بعد از خوردن شیر نسبت به تمیز کردن فضای دهان اقدام کنند و بلافاصله بعد از مصرف شیر نخوابند.استفاده از خوراکی های فیبردار مثل هویج می تواند در نگهداری سطح لثه مؤثر باشد.
آخر و عاقبت بینی های عروسکی
زمانی که ساختار بینی خیلی تغییر کند و جراح از نسج بینی بخش زیادی را بردارد و بینی بیش از اندازه کوچک شود شاید ۱ تا ۲ سال پس از جراحی مشکلی پیش نیاید، اما در آینده تنگیهای دریچه بینی باعث گرفتگی شدید بینی میشود و ناتوانی فرد در تنفس مناسب را به همراه دارد.
یک سبزی پرخاصیت به دلیل غنی بودن از موادمعدنی به سم زدایی قوی بدن و زیبایی پوست کمک میکند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ اسفناج یکی از موادغذاییِ بسیار سالم است، طبق بررسیهای صورتگرفته بیش از ۱۰ آنتیاکسیدان فلاونوئید در این سبزی وجود دارد و این آنتیاکسیدانها تنها یکی از چند ماده آلی و معدنی موجود در اسفناج هستند.
در زیر خواص اسفناج برای سلامت بدن ذکر شده است.
اشعه فرابنفش ممکن است در تماس با پوست فرد عامل ابتلا به سرطان پوست شود یا به ظاهر پوست آسیب برساند، ویتامین C و A موجود در اسفناج، آسیب ناشی از اشعه فرابنفش را بهبود می بخشد.
اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان، مانند اسفناج را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت تولید سلولهای پوستی را افزایش پیدا می کند و تولید کلاژن را در پوست تحریک میکنید، کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد.
این سبزی در حفظ سلامت پوست نقش ویژه ای دارد، اشعه فرابنفش ممکن است در تماس با پوست فرد منجر به سرطان پوست شود یا ظاهر پوست را خراب کند. ویتامین C و A موجود در اسفناج، آسیب ناشی از اشعه فرابنفش را ترمیم میکنند. اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان، مانند اسفناج را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت تولید سلولهای پوستی را بالا میبرید و تولید کلاژن را در پوست تحریک میکنید. کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد.
فیتونوترینتهای موجود در اسفناج به سمزدایی بدن کمک میکنند و با جلوگیری از رشد انبوه فلورهای میکروسکوپی روده، کارکرد کبد را بهبود میبخشند. همچنین بین کاهش التهاب لوله گوارش و مصرف فلاونوئید و کارتنوئیدهای درون اسفناج رابطه مستقیم وجود دارد. هرچه التهاب لوله گوارش کمتر شود، لایه داخلی آسیبپذیر آن و معده نیز سالمتر میمانند و احتمال پیشرفت سندرم روده نشتکننده و ناراحتیهای گوارشی دیگر کاهش مییابد.همچنین اسفناج غنی از فیبر است.
اسفناج در پیشگیری از دیابت بسیار موثر است، این سبزی حاوی استروئیدهای مفیدی بهنام فیتواکسایتروئید است. بررسیها نشان دادهاند این استروئید، متابولیسم گلوکز یا همان شکر خودمان را افزایش میدهد و بهاینترتیب سطح قندخون پایدار میماند و بالا نمیرود. این خاصیت برای بیماری دیابت پنهان، دیابت و نیز سندرمهای دیگری که در متابولیسم سلولی اختلال بهوجود میآورند، بهشدت بهکار میآید، زیرا این استروئید مولفههایی را که ذخیره چربی را برای هورمون انسولین به سطح بحرانی میرسانند، به پایینترین سطح ممکن کاهش میدهند.
پژوهشهای صورتگرفته نشان میدهند اسفناج نه تنها غنی از منیزیم است، بلکه پس از پختهشدن نیز منیزیم آن از بین نمیرود. منیزیم یکی از مواد معدنی مهم در بدن بهشمار میرود و در کارکرد سالم سلولها و بیش از ۳۰۰ عملکرد مختلف بدن نقش دارد. متاسفانه بیشترِ افراد بزرگسال در کشورهای پیشرفته با کمبود منیزیم مواجهند، ولی خود از آن باخبر نیستند.منیزیم در تنظیم کلسیم، پتاسیم و سدیم بدن نقش مهمی برعهده دارد.
بروز آلزایمر در هر فرد ممکن بوده اما میتوان با راهکارهایی ساده از این مشکل جلوگیری کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درحالی که با استفاده از انواع داروها، میزان ابتلا به بیماری هایی چون سکته مغزی، حمله قلبی، دیابت و حتی بیماری سرطان درجهان کاهش یافته، اما ابتلا به بیماری آلزایمر رو به افزایش است.
براساس پژوهشها شمار مبتلایان به آلزایمر درمیان زنان بالای ۶۰ سال درکشور انگستان از مبتلایان به سرطان سینه پیشی گرفته و نشان دهنده رشد جهشی این بیماری خطرناک است و براساس تحقیق پژوهشگران زنان بیشتر از مردان به بیماری آلزایمر مبتلا میشوند.
دراثراین بیماری فرد دچار مشکلاتی، چون گیجی، بیحواسی، سرگیجه، پرخاشگری، از دست دادن تمرکز ذهن، نیاز به مراقبت دائم، بی قراری، ناتوانی در انجام کارهای روزانه و حتی نظافت شخصی، فراموش کردن زمان مصرف داروها و در نتیجه تشدید بیماری ها، افسردگی، گوشه گیری و درنهایت به از کار افتادن مغز یا بروز مشکلات غیر مستقیم با خطرمرگ مواجه میشود.
برای مراقبت از خود درمقابل این بیماری روی چندین عامل از جمله رژیم غذایی، ورزش، استرس و تمرین مغزی (حل کردن جدول، یادگیری زبان یا تکمیل پازل) باید تمرکز کرد.
مصرف مواد غذایی شامل میوه و سبزیهای تازه، غلات، حبوبات، مواد لبنی کم چرب و پروتئینی برای سلامت بدن بسیار مفید است.
کاهش استرس و نگرانی، جلوگیری از بروز صدمه و آسیب به سر، مصرف نکردن مواد شیرین و حاوی قند، نمک، شکرو خوراکیهای فرآوری شده به میزان زیاد، ورزش روزانه منظم شامل پیاده روی، ورزشهای هوازی، خواب کافی، دوچرخه سواری، ورزش تنیس و ورزشهایی که سبب بالا رفتن ضربان قلب میشود از جمله موثرترین راهکارها برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر است.
فعالیتهای ورزشی، تغذیه و محافظت از مغز، انجام تمرینهای ذهنی نیز برای جلوگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر بسیار مفید است.
حل کردن جدول، جدول اعداد مشهوربه سودکو، حل پازل، به خاطر آوردن شعر و خواندن آنها، سعی در حفظ کردن آدرس و شماره ها، یادگیری یک زبان یا مهارتی جدید، صحبت و گفتگو با دوستان و آشنایان، استحمام به میزان زیاد در هفته به ویژه سونا، مصرف شکلات تلخ و چای سبز، تنظیم وزن، رفتن به کوهستان و پیاده روی به میزان زیاد همگی میتواند مانع از ابتلای افراد به این بیماری فراگیر در عصر مدرن شود.
انجام یوگا و مدیتیشن، یادگیری تکنیک تنفس عمیق، خودداری از مصرف مواد دخانی، تحت نظارت پزشک متخصص مغز و اعصاب قرارداشتن از میان سالی به ویژه اگر سابقه ابتلا به آلزایمردراقوام درجه یک قرار دارد، کنترل و نظارت میزان قند و فشارخون و درمان مشکل آپنه خواب همگی میتواند، چون سپری از ابتلا به آلزایمر درافراد جلوگیری کند.