متخصص تغذیه گفت: اساساً نباید مادران، خوراکیهایی همچون عسل و ماهی را تا ۲ سالگی به کودک خود بدهند زیرا آنزیم گوارشی کودک آمادگی هضم آنها را ندارد.
مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس گفت: در سالهای اولیه تغذیه کودکان، مادران نباید از غذاهای سنگین، نفاخ و باددار استفاده کنند زیرا معده کودک تازه شروع به کار کرده، ضعیف است و تحمل ندارد.
وی افزود: توصیه میشود از ۶ ماهگی که خوراک و تغذیه کودک آغاز میشود از غذاهای آرام و زودهضمی همچون سوپ و حریره استفاده شود. تغذیه کودک با شیر و برنج تا یک سالی ادامه یابد و بعد از آن تغذیه با تخممرغ آغاز شود.
صفوی ادامه داد: اساساً نباید مادران خوراکیهایی همچون عسل و ماهی را تا ۲ سالگی به کودک خود بدهند زیرا آنزیم گوراشی کودک آمادگی هضم آنها را ندارد.
این متخصص تغذیه گفت: تغذیه کودکی که تازه شروع به خوردن غذا کرده باید کاملاً بیمزه و بدون شکر و نمک باشد؛ در غیر این صورت کودک در آینده مبتلا به پرفشاری خون و دیابت خواهد شد.