هشدار جدی؛ بیماری تلخی که با خوردن بستنی به سراغتان می‌آید!

 

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی در مورد زیاده روی در مصرف مواد غذایی سرد مانند بستنی هشدار داد.

حیدر عظمایی محقق و پ‍ژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به طبع سرد و‌ تر انواع بستنی اظهار کرد: شیرین کننده و طعم دهنده ها، رنگ‌های صنعتی، اسانس‌های شیمیایی، شیر پرچرب و خامه از جمله ترکیبات به کار رفته در بستنی هستند.

وی بیان کرد: در دهه‌های پیش برای تهیه بستنی‌های سنتی از گیاه ثعلب استفاده می‌شد که مصرف این گیاه رفع نازایی و کم‌خونی را به همراه دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: به دلیل گران قیمت بودن گیاه ثعلب و کاربرد دارویی آن دیگر امروزه از این گیاه برای تولید بستنی‌های سنتی استفاده نمی‌شود.

بیماری تلخی که با خوردن بستنی به سراغتان می‌آید!

عظمایی با تاکید بر خاصیت دارویی ریشه و برگ گیاه ثعلب عنوان کرد: مصرف این گیاه به همراه زعفران و مشک تاثیر چشمگیری در بهبود نازایی دارد اما در بستنی‌های سنتی امروزی موادی چون رنگ زعفران، پسته، وانیل، شیر و خامه به کار می‌روند.

وی تصریح کرد: زیاده روی در مصرف بستنی‌های صنعتی و سنتی بلغم عمقی (سردی و تری) و بیماری‌هایی چون نازایی و ناراحتی‌های عصبی مانند سردرد، ام اس، مشکلات ریوی، بی‌حالی، خستگی و درد مفاصل در بدن ایجاد می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: از دیدگاه طب سنتی نازایی بیشتر به ۲ دلیل اتفاق می‌افتد، در پاره‌ای از موارد خشکی رحم که به علت گرمی زیاد ایجاد می‌شود و در بیشتر اوقات سردی و رطوبت زیاد رحم در بروز نازایی دخالت دارد وباید توجه داشت که سردی رحم ارتباط مستقیمی با مصرف غذا‌های سرد دارد.

بیماری تلخی که با خوردن بستنی به سراغتان می‌آید!

عظمایی اظهار کرد: مصرف مواد غذایی سرد باعث اسیدی شدن معده می‌شود یا با افزایش رطوبت از حرکت اِسپرم جلوگیری می‌کند.

د.وی گفت: مصرف غذا‌های سرد روی مغز، دستگاه گوارش، مجاری ادراری (که وظیفه تولید مثل را بر عهده دارد) تاثیر منفی می‌گذارد.

بیماری تلخی که با خوردن بستنی به سراغتان می‌آید!

این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: زن و شوهر باید قبل از اقدام به بارداری از مواد غذایی گرم همچون عسل، کشمش، خرما و زیره استفاده کنند.

عظمایی تاکید کرد: نخودآب، نخود و آب آن از گزینه‌های غذایی مفید برای مردان و رازیانه و عرق آن از مواد غذایی مناسب برای زنان در دوران پیش از بارداری محسوب می‌شوند.

وی بیان کرد: مصرف کرفس، روغن حیوانی گاوی همراه غذا، گوشت گوسفند، زنجبیل و فلفل به مقدار کافی حین غذا، تخم مرغ آب‌پز عسلی، بادام درختی، انجیر، گردو، فندق، نخودچی، پسته، شربت عسل، گلاب و زعفران، سرکه طبیعی انگور همراه با عسل در دوران پیش از بارداری ضروری است.

عظمایی یادآور شد: ماساژ بدن به وسیله روغن‌های گرم مانند بادام تلخ، سقز، زیتون و سیاهدانه، استفاده از خوشبوکننده‌های گرم و بادکش گرم از دیگر رفتار‌های مفید در دوران پیش از بارداری هستند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*