شیرینی خوشمزه اما خطرناک

تهران-ایرنا-عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه در ماه رمضان مصرف برخی مواد غذایی به شدت زیاد می‌شود که زولبیا و بامیه یکی از مهم‌ترین آنهاست، گفت: این شیرینی خوشمزه چون با روغن و شکر فراوان تهیه می شود به بدن آسیب وارد می کند.

دکتر کوروش جعفریان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: زولبیا و بامیه به یکی از محبوب ترین شیرینی های ماه مبارک رمضان است و خیلی ها این ماده غذایی را با ماه رمضان می شناسند، اما مصرف آن به دلیل وجود قندهای تصفیه شده و چربی های اشباع شده در این شیرینی برای سلامتی افراد مضر است.
وی با اشاره به اینکه عمدتا روغنی که در تهیه این مواد غذایی استفاده می شود روغن ترانس است، گفت: این نوع روغن از مضرترین نوع روغن است و سبب بروز برخی از بیماریها از جمله قلبی می شود

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*