یک محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص مواد غذایی مفید و مضر در مبتلایان به کیست سینه، توضیحاتی را ارائه داد.
![بیماری تلخی که با نوشیدن آب یخ حین غذا به سراغتان میآید بیماری تلخی که با نوشیدن آب یخ حین غذا به سراغتان میآید](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1396/3/20/6339475_876.jpg)
مواد غذایی مضر برای مبتلایان به کیست سینه
وی بیان کرد: افرادی که دچار کیست سینه هستند باید از مصرف قند، شکر، شیرینیهای قنادی، ترکیبات کافئین دار مانند چای پر رنگ، کاکائو، شکلات، قهوه و نسکافه خودداری کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: از دیگر مواد غذایی مضر برای مبتلایان به کیست سینه میتوان به آب میوههای صنعتی، نوشابههای گازدار، روغن جامد و مایع صنعتی، کیک خامه ای، کله پاچه، انواع کنسروها، غذاهای زیاد سرخ شده، قرصهای ضد بارداری، فست فودها (سوسیس، کالباس و پیتزا) اشاره کرد.
عظمایی مصرف غذا در ظروف پلاستیکی و یک بار مصرف را در ایجاد کیست سینه موثر دانست و عنوان کرد: افرادی که دچار کیست سینه هستند، باید از مصرف بیش از حد بستنی پرهیز کنند.
وی تاکید کرد: استفاده از ویتامین E و عصاره گل مغربی نیز سبب تسکین درد در مبتلایان به کیست سینه میشود. البته مصرف این ترکیب نقش چندانی در درمان کیست ندارد.