یک محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص مواد غذایی مفید و مضر در مبتلایان به کیست سینه، توضیحاتی را ارائه داد.
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص نقش تغذیه در ایجاد کیست سینه و به وجود آمدن کیستهای مکرر اظهار کرد: مصرف برخی از مواد غذایی تاثیر چشمگیری در تشکیل کیست دارد، قند و شکر شیمیایی و شیرینیهای قنادی مهمترین غذای کیست محسوب میشود.
مواد غذایی مضر برای مبتلایان به کیست سینه
وی بیان کرد: افرادی که دچار کیست سینه هستند باید از مصرف قند، شکر، شیرینیهای قنادی، ترکیبات کافئین دار مانند چای پر رنگ، کاکائو، شکلات، قهوه و نسکافه خودداری کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: از دیگر مواد غذایی مضر برای مبتلایان به کیست سینه میتوان به آب میوههای صنعتی، نوشابههای گازدار، روغن جامد و مایع صنعتی، کیک خامه ای، کله پاچه، انواع کنسروها، غذاهای زیاد سرخ شده، قرصهای ضد بارداری، فست فودها (سوسیس، کالباس و پیتزا) اشاره کرد.
عظمایی مصرف غذا در ظروف پلاستیکی و یک بار مصرف را در ایجاد کیست سینه موثر دانست و عنوان کرد: افرادی که دچار کیست سینه هستند، باید از مصرف بیش از حد بستنی پرهیز کنند.
وی تاکید کرد: استفاده از ویتامین E و عصاره گل مغربی نیز سبب تسکین درد در مبتلایان به کیست سینه میشود. البته مصرف این ترکیب نقش چندانی در درمان کیست ندارد.