ارتباط ویتامین B۶ با افزایش ریسک شکستگی لگن
به گزارش خبرنگار مهر، «ماریا گارسیا لوپ» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اسلو نروژ، به همراه تیمش به بررسی داده های دو آزمایش بزرگ مربوط به بررسی تاثیر مصرف مکمل ها همراه با ویتامین های B بر ریسک شکستگی لگن پرداختند. موارد مصرفی شامل مصرف روزانه کپسول اسیدفولیک به همراه ویتامین B۱۲ و B۶، اسیدفولیک به همراه ویتامین B۱۲، اسیدفولیک به همراه ویتامین B۶، یا دارونما بود.
محققان دریافتند در طول مدت آزمایش و دوره پیگیری وضعیت آنان، هیچ ارتباط قابل توجهی بین درمان با اسیدفولیک و ویتامین B۱۲ و ریسک شکستگی لگن یافت نشد.
اما محققان دریافتند خطر شکستگی لگن برای افرادی که در طول مدت تحت نظر بودن ویتامین B۶ مصرف کرده بودند بسیار بالا بود.
به گفته محققان، «تحلیل های بعدی و پیگیری های بعدی دو آزمایش کنترل شده در نروژ نشان داد درمان با اسیدفولیک همراه با ویتامین B۱۲ با ریسک شکستگی لگن همراه نبود.»
با این حال محققان معتفدند درمان با دوز بالای ویتامین B۶ با افزایش تدریجی خطر شکستگی لگن در طول مدت پیگیری ۳.۳ سال در طول آزمایش و ۷.۸ سال بعد از آزمایش مرتبط بود.
ترکیب آنتی بیوتیک و ویتامین C سلول های سرطانی را نابود می کند
به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه سالفورد بریتانیا دریافتند آنتی بیوتیک «داکسی سایکلین» همراه با اسید اسکوربیک (ویتامین C) به شکل چشمگیری در نابودی سلول های بنیادی سرطان در شرایط آزمایشگاهی موثر بوده اند.
به گفته محققان، این متد می تواند توضیح جدیدی برای نحوه پیشگیری از مقاوم شدن سلول های سرطانی به درمان و نحوه گسترش درمان های ترکیبی برای مقابله با مقاومت به داروها باشد.
محققان: خطر مصرف آسپرین برای افراد مسن دستکم گرفته شده است
تهران-ایرنا- محققان انگلیسی در یک مطالعه جدید نتیجه گرفتند که خطرات مصرف آسپرین برای افراد مسن بسیار دستکم گرفته شده است، به واقع مصرف آسپرین خطر ابتلا به یک خونریزی داخلی بالقوه کشنده را در سالخوردگان در قیاس با بیماران جوان ده برابر بیشتر افزایش می دهد.
به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه دیلی میل، در نتایج این مطالعه ادعا می شود که مصرف آسپرین برای پیشگیری از ابتلا به حملات قلبی یا سکته مغزی، افراد مسن را بسیار بیشتر از آنچه تصور می شود، در معرض خطر ابتلا به خونریزی داخلی بالقوه کشنده قرار می دهد.
بر اساس این گزارش، شمار زیادی از افراد بالای ۶۵ سال به منظور رقیق کردن خون خود و پیشگیری از ابتلا به لخته های خونی، آسپرین کم دوز (آسپرین کودک) مصرف می کنند.
اما محققان هشدار دادند که مصرف این دارو سالانه به حدود سه هزار مرگ قابل پیشگیری در انگلیس منجر می شود.
محققان دانشگاه آکسفورد در این مطالعه نتیجه گرفتند که خطر ابتلا به یک خونریزی کشنده یا بطور جدی ناتوان کننده در گروه سنی ۷۵ سال به بالا در قیاس با بیماران جوانتر بیش از ده برابر بیشتر است.
موفقیت دیگربرای محققان ایرانی؛
تولید پانسمان سوختگی ازپرده آمنیوتیک جنین تا پایان امسال
تهران-ایرنا-عضوهیات علمی پژوهشگاه رویان گفت:تولید نیمه صنعتی پانسمان زیستی (بیولوژیک) با استفاده از پرده آمنیوتیک جنین برای ترمیم سوختگی های شدید (۲ و ۳) تا پایان سال جاری انجام می شود.
پرده آمنیوتیک داخلی ترین لایه آمنیون – غشای جنینی – است که به سمت جنین قرار دارد و از پنج لایه اپی تلیوم، غشاء پایه، لایه متراکم،لایه فیبروبلاست و لایه اسفنجی تشکیل می شود.
پرده آمنیوتیک پس از زایمان به عنوان یک زباله زیستی معمولا دور ریخته می شود، اما تبدیل آن به باندهای بیولوژیک برای مصرف درمانی می تواند هم در افزایش رضایت بیماران و هم در کاهش هزینه ها موثر باشد.
دکتر ناصر اقدمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: تولید صنعتی این پانسمان، بستگی به تامین به موقع پرده آمنیوتیک جنینی و تقاضای مناسب بازار دارد.
وی گفت: محققان این پژوهشگاه و بیمارستان های سوانح سوختگی شهید مطهری، حضرت فاطمه (س) و مرکز تحقیقات پوست دانشگاه علوم پزشکی تهران با استفاده از پرده آمنیوتیک جنین درحال تولید پانسمان زیستی بومی برای زخم های شدید هستند تا خدمات مطلوب تری به افراد دچار سوختگی، ارائه شود.
داروهای سنتی چین به سلامت قلب کمک می کنند
به گزارش خبرنگار مهر، طبق اعلام فدراسیون قلب جهان، بیماری قلبی و سکته همچنان قاتل اصلی در جهان بوده بطوریکه در سال گذشته ۱۷.۳ میلیون نفر به این دلیل جان خود را از دست داده اند.
پژوهشگران در چین به بررسی ۵۶ مطالعه قبلی در مورد بررسی مصرف داروهای ریشه دار در طب سنتی چین برای مشکلاتی نظیر فشارخون بالا، دیابت و تنگ شدن عروق (تصلب شریان) پرداختند.
محققان اذعان داشتند ممکن است داروهای گیاهی چینی به پیشگیری یا درمان این مشکلات کمک کنند.
محققان بر این باورند تحقیق آنها آغاز راه انجام تحقیقات بیشتری برای استفاده از داروهای گیاهی چینی به عنوان جایگزینی برای داروی غرب یا در ترکیب با آنهاست.
با این حال برخی محققان غرب معتقدند صرف اینکه یک داروی گیاهی موجب کاهش فشارخون یا کلسترول شده الزاما به معنای پیشگیری از حمله قلبی، سکته، و مرگ قلبی عروقی نیست.