لاکتوز موجود در مواد لبنی برای برخی افراد مضر است، بنابراین این اشخاص میتوانند از این مواد خوراکی استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ گاهی اوقات برخی از افراد نسبت به لاکتوز موجودتر مواد لبنی حساسیت نشان میدهند بنابراین بهتر است از مواد غذایی که در خبر به آنها اشاره میکنیم استفاده کنند.
۱. دانههای آفتابگردان
استفاده از دانههای آفتاب گردان به عنوان میان وعده علاوه بر این که از کلسیم بالایی برخوردار هستند، منبع مهمی از آنتی اکسیدان، ویتامین E و مس هستند که در سلامت گلبولهای سفید خون نقش اساسی دارند.
۲. صدف دریایی
افرادی که نسبت به لاکتوز موجود در محصولات لبنی حساسیت دارند میتوانند از صدف دریایی که از مقادیر بالای کلسیم برخوردار است، استفاده کنند.
۳. لوبیا سبز
مصرف لوبیا سبز به همراه روغن زیتون و پودر سیر باعث بالا بردن حس چشایی میشود، این نوع ماده غذایی از کلسیم، ویتامین C و فیبر برخوردار است که برای سلامت لازم و ضروری است.
۴. هویج
این عصاهای شعبدهی نارنجی نه تنها باعث کاهش وزن در افراد میشود بلکه کلسیم موجود در آن به استخوان سازی کمک و از ایجاد تومورهای سرطانی در بدن افراد جلوگیری میکند.
۵. انجیر
استفاده از انجیر به صورت تازه و یا خشک شده در انواع سالادهای غذایی میتواند کلسیم مورد نیاز بدن شما را تامین کند.
۶. کلم بروکلی
این سبزی سرعت پیشرفت بیماری در بدن را کاهش میدهد و به عنوان “خاموش کنندهی ژن سرطان” در بدن بکار برده میشود و به عنوان منبع بزرگی از کلسیم شناخته شده است.
۷. پرتغال
این میوه از خانواده مرکبات است و به دلیل مقادیر بالایی از ویتامین C و کلسیم برای سلامتی بدن توصیه میشود.
۸. بادام
تحقیقات نشان داده است که مصرف بادام قبل از ورزش کردن باعث سوزاندن چربیهای اضافی بدن میشود، بادام به دلیل آنکه منبع غنی از فیبر است میتواند کلسترول خون را به حد تعادل برساند.
۹. کنجد
یک قاشق غذاخوری مصرف کنجد میتواند به اندازهی یک لیوان شیر کلسیم به بدن برساند به همین خاطر افرادی که نسبت به مصرف شیر حساسیت دارند بهتر است از این دانهها استفاده کنند.
۱۰. لوبیا چشم بلبلی
مصرف این نوع لوبیا به دلیل آنکه سرشار از کلسیم و پتاسیم است، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، مغزی و پوکی استخوان را کاهش میدهد.
انتهای پیام/