متخصص طب سنتی گفت: آجیل مرسوم امروزی ترکیبی از مغزهای با طبع گرم هستند که مصرف آنها در فصل بهار توصیه نمیشود، بهتر است از ترکیب آلبالو و گیلاس و برگه زردآلو و میوههای خشک و ترش مزه بجای آجیل استفاده شود.
محبوبه ابریشمکار دستیار تخصصی طب سنتی، در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس در خصوص دستورات غذایی و رفتاری در فصل بهار گفت: عوامل گرمابخش و خشک کننده بدن مانند ورزش زیاد، استحمام طولانی، کثرت غذا و استعمال مشروبات الکلی در همه فصول برای بدن مضر است و در فصل بهار بیشتر میتواند به بدن آسیب بزند پس باید از آنها اجتناب کرد.
وی افزود: در این فصل بهتر است نوشیدنیهای ترش و ملس همچون لیمو، آلبالو، سکنجبین، زرشک، سماق، نارنج، انار و غوره مصرف شود.
ابریشمکار اضافه کرد: خواب معتدل در این فصل میتواند به تنظیم وضعیت بدن کمک کند، باید از خواب کم یا زیاد در فصل بهار پرهیز کرد.
این متخصص طب سنتی گفت: در بهار در مصرف آجیل زیاده روی نکنید، آجیل مرسوم امروزی ترکیبی از مغزهای با طبع گرم هستند که با افزودن نمک، گرمی آنها افزایش مییابد و مصرف آنها در فصل بهار توصیه نمیشود.
وی گفت: بهتر است از ترکیب آلبالو و گیلاس و برگه زردآلو و میوههای خشک و ترش مزه بجای آجیل استفاده کنیم.