اخبار سیاسی ۲

تیلرسون: روسیه بین ایران و آمریکا، یکی را انتخاب کند

خبرگزاری فارس: تیلرسون: روسیه بین ایران و آمریکا، یکی را انتخاب کند

وزیر خارجه آمریکا در نشست گروه ۷ گفته که روسیه باید از بین ائتلاف با آمریکا و متحدانش یا ائتلاف با بشار اسد، ایران و حزب‌الله، یکی را انتخاب کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، وزیر خارجه آمریکا پس از نشست گروه ۷ و در آستانه سفر به مسکو، اظهارات ضد ایرانی و سوری مقامات آمریکایی را تکرار کرده است.

«رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا که برای نشست گروه ۷ در ایتالیا به سر می‌برد، قرار است پس از این نشست به مسکو سفر و با همتای روس خود دیدار کند.

او امروز سه شنبه پس از نشست گروه ۷ مواضع آمریکا علیه ایران، سوریه و حزب‌الله لبنان را تکرار کرده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، تیلرسون گفته که روسیه باید بین ائتلاف با آمریکا و متحدانش و ائتلاف با بشار اسد، ایران و حزب‌الله، یکی را انتخاب کند.

وزیر خارجه آمریکا درباره نظر گروه ۷ درباره سوریه گفت که «برای همه ما روشن و واضح است که دوران حکمرانی خانواده اسد در حال به اتمام رسیدن است».

این ادعای وزیر خارجه دولت دونالد ترامپ در حالی مطرح شده که مقامات آمریکایی به دنبال تعرض نظامی اخیر به سوریه، بارها بر «تغییر رژیم» و لزوم کنار رفتن بشار اسد سخن گفته‌اند.

او همچنین در ادامه اتهام زنی‌های غرب درباره حمله شیمیایی در «خان شیخون» هم ادعا کرد: «ما نمی‌توانیم اجازه بدهیم چنین موضوعی تکرار شود».

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که روسیه به عنوان ناظر خلع سلاح شیمیایی سوریه، در انجام وظیفه خود ناکام بود.

تیلرسون ادامه داد: «ما می‌خواهیم رنج مردم سوریه پایان یابد. روسیه می‌تواند بخشی از این آینده باشد و در آن نقشی مهم ایفا کند و یا اینکه ائتلاف و اتحادش با این گروه(اسد، ایران و حزب‌الله) را حفظ کند. البته از نظر ما، حفظ این اتحاد و ائتلاف در مدت طولانی‌تر، به نفع روسیه نیست».

تیلرسون درباره ادعای رو به اتمام بودن حکمرانی خانواده اسد(شامل حافظ و بشار اسد) در سوریه اینطور مدعی شد: «اینکه این موضوع(حکمرانی اسد) پایان می‌یابد و اینکه دوره انتقالی چطور انجام شود، از نظر ما برای پایداری و ثبات در یک سوریه یکپارچه، می‌تواند خیلی مهم باشد و به همین دلیل است که ما درباره چگونگی این موضوعات، پیش فرضی ارائه نمی‌دهیم».

وزیر خارجه آمریکا درباره مذاکرات روسیه، ترکیه و ایران و فرایند آستانه هم اظهارنظر کرد.

تیلرسون ضمن استقبال از حصول آتش بس پایدار در سوریه گفت: «تا به امروز، آستانه به پیشرفت زیادی حاصل نکرده است».

نامه قانونگذاران آمریکایی به ترامپ برای لغو قرارداد بوئینگ با ایران

خبرگزاری فارس: نامه قانونگذاران آمریکایی به ترامپ برای لغو قرارداد بوئینگ با ایران

سناتور مارکو روبیو و پیتر راسکام در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری آمریکا خواستار لغو قرارداد بوئینگ برای فروش هواپیما به ایران شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فرس، سناتور مارکو روبیو و پیتر راسکام در نامه‌ای به رئیس‌جمهور آمریکا خواستار لغو قرارداد بوئینگ برای فروش هواپیما به ایران شدند.

قانونگذاران امریکایی در این نامه با تکرار ادعاهای اثبات‌نشده نوشته‌اند: «دست هواپیماهای تجاری ایرانی به خون آمریکایی‌ها آلوده است.»

روبیو و روسکام همچنین نوشته‌اند: «این احتمال که ممکن است از هواپیماهای ایران به عنوان ابزارهای تروریسم استفاده شود کاملاً غیرقابل قبول است و نباید توسط دولت آمریکا نادیده گرفته شود.»

اخیراً منابع خبری از امضای قراردادی بین شرکت هواپیمایی آسمان و شرکت بوئینگ برای خرید ۶۰ فروند هواپیمای مسافربری امضا کردند.

همچنین شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران هم چند ماه پیش قراردادی برای خرید ۸۰ فروند هواپیمای بوئینگ با این شرکت آمریکایی امضا کرد.

ادارۀ کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا مهرماه سال گذشته مجوزی صادر کرد که به شرکت‌های هواپیماسازی ایرباس و بوئینگ اجازه فروش هواپیما را می‌دهد.

رهبر معظم انقلاب در دیدار نوروزی جمعی از مسئولان نظام:

وارداتی باید متوقف شود که کارخانه‌های داخلی را تعطیل می‌کند/اگر کارخانه و تولید داخلی راه نیفتد اشتغال ایجاد نمی‌شود

خبرگزاری فارس: وارداتی باید متوقف شود که کارخانه‌های داخلی را تعطیل می‌کند/اگر کارخانه و تولید داخلی راه نیفتد اشتغال ایجاد نمی‌شود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر لزوم استفاده همگان از فرصتها برای خدمت به مردم و سعادتمند کردن جامعه و جوانان، لازمه رونق تولید و اشتغال را پیگیری و نظارت جدی خواندند و خاطرنشان کردند: آن وارداتی باید متوقف شود که کارخانه‌های داخلی را تعطیل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار نوروزی جمعی از مسئولان بخشهای مختلف نظام، با تأکید بر لزوم استفاده همگان از فرصتها برای خدمت به مردم و سعادتمند کردن جامعه و جوانان، لازمه رونق تولید و اشتغال را پیگیری و نظارت جدی خواندند و خاطرنشان کردند: آن وارداتی باید متوقف شود که کارخانه‌های داخلی را تعطیل می‌کند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با تبریک عید نوروز و میلاد با سعادت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام به ملت، مسئولان و خانواده‌های آنان، پیامِ نو شدن سال را گذشت عُمر و لزوم مراقبت در بهره‌گیری از فرصتها خواندند و افزودند: انسان خردمند و عاقبت‌اندیش از همه ساعات و لحظات برای خدمت و انجام کار خیر استفاده می‌کند.
ایشان با اشاره به فراهم بودن فرصت خدمت به مردم در نظام اسلامی، خاطرنشان کردند: قبل از انقلاب، چنین فرصتی فراهم نبود اما امروز سعادت یا شقاوت کشور در دست ما مسئولان است و این ما هستیم که می‌توانیم با تصمیم و عمل درست، مردم و جوانان را سعادتمند و اهل بهشت کنیم.
رهبر انقلاب اسلامی با توصیه به تلاوت قرآن و استفاده از ایام مبارک ماه رجب و ادعیه آن در تقرب به خداوند، افزودند: مسئولان می‌توانند در خدمت به مردم و انجام امور مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با نیت و قصد قربت به خداوند عمل کنند.
ایشان با اشاره به فداکاریها و خونهای ارزشمند ریخته‌شده برای تشکیل و حفظ نظام اسلامی، گفتند: امروز جبهه بزرگی از دشمنان خبیث در مقابل نظام اسلامی قرار دارند که هدف همه آنها نابودی یا از درون‌تهی‌کردن جمهوری اسلامی است و هر گونه تلاش برای زمین‌گیر کردن دشمن در تضعیف نظام، در واقع همان تقرب به درگاه الهی است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، هدف پیامبران از مجاهدتهای مخلصانه را تشکیل نظام دینی و اقامه حق خواندند و خاطرنشان کردند: در نظام اسلامی باید احکام و سبکِ زندگی اسلامی پیاده شود و فرهنگ جامعه در همه ابعاد، منطبق بر آموزه‌های قرآنی باشد.
رهبر انقلاب، انگیزه اصلی مردم از فداکاری در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی را انگیزه دینی دانستند و افزودند: اگر انگیزه اسلامی وجود نداشت، آن گستره عظیم جوانان وارد کارزار دفاع مقدس نمی‌شدند و از خانواده و راحتِ زندگی خود نمی‌گذشتند.
ایشان افزودند: امروز نیز برخی جوانان با همان انگیزه‌های مقدس برای حضور در میدان مقابله با جریان تکفیری و دفاع از حرم اصرار می‌کنند و اینها نشانه‌هایی از فداکاری و جلوتر بودن مردم از مسئولان است.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به نامگذاری سال جدید به «اقتصاد مقاومتی: تولید- اشتغال» گفتند: باید بر روی تولید و اشتغال متمرکز شوید و این هدف صرفاً با دستور دادن مسئولان ارشد محقق نمی‌شود بلکه به نظارت و پیگیری جدی نیاز دارد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با انتقاد از برخی برداشتهای نادرست از سخنان ابتدای سال ایشان در خصوص جلوگیری از واردات، افزودند: منظور از منع واردات، واردات کالاهایی نیست که در داخل به‌قدر کافی تولید نمی‌شوند یا واردات آنها می‌تواند برای تولید داخل الگو قرار گیرد، بلکه آن وارداتی باید متوقف شود که کارخانه داخلی و تولید را تعطیل می‌کند.
ایشان نگاه منفی به واردات را ناشی از نگاه مثبت به تولید داخل خواندند و خاطرنشان کردند: همه بدانند اگر کارخانه و تولید داخلی راه نیفتد، اشتغال ایجاد نمی‌شود و نتیجه بیکاری، آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد، فساد، مشکلات خانوادگی، نارضایتی از نظام و دولت است.

زاکانی: با ۵۴ میلیارد دلار عدم النفع قرارداد کرسنت می‌توان کل مدارس کشور را از نو ساخت

خبرگزاری فارس: زاکانی: با 54 میلیارد دلار عدم النفع قرارداد کرسنت می‌توان کل مدارس کشور را از نو ساخت

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:‌ با ۵۴ میلیارد دلار عدم النفع قرارداد کرسنت، می‌توان کل مدارس کشور را از نو ساخت.

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، علیرضا زاکانی نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در کانال تلگرامی خود نوشت «با ۵۴ میلیارد دلار (۲۰۰هزارمیلیاردتومان) عدم النفع قرارداد کرسنت، می‌توان کل مدارس کشور را از نو ساخت، تا ۱۳٫۵ میلیون دانش‌آموز ما از زلزله، آتش سوزی، گرما و سرما مصون باشند.

رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک:

عرضه ۳ برابر تقاضا عامل ورشکستگی تولید‌کنندگان پوشاک/ مذاکره با اروپایی‌ها برای تولید پوشاک در ایران

خبرگزاری فارس: عرضه 3 برابر تقاضا عامل ورشکستگی تولید‌کنندگان پوشاک/ مذاکره با اروپایی‌ها برای تولید پوشاک در ایران

رئیس اتحادیه صنفی تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک با بیان اینکه در شرایط رکود و عرضه فراوان اعتقادی به تعیین قیمت نداریم، گفت: بهترین تعیین‌کنندگان قیمت در چنین شرایطی مشتریان هستند.

ابوالقاسم شیرازی در نشست خبری اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با توجه به گفته‌های رئیس جمهور در کنفرانس خبری روز گذشته مبنی بر کاهش قاچاق از ۲۵ میلیارد دلار به ۱۵ میلیارد دلار و همچنین احتمال کاهش ارزش کالاهای قاچاق در آمار جدید به کمتر از ۱۵ میلیارد دلار این کاهش در بخش پوشاک با توجه به اینکه گفته می‌شود از ۶۰ درصد واردات پوشاک ۹۵ درصد قاچاق است به چه عددی رسیده است، گفت: از آنجا که آمار و ارقام در این مورد توسط مراجع مربوطه‌ مثل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و یا بانک مرکزی اعلام می‌شود در این مورد نمی‌توانم رقمی را اعلام کند.

وی افزود: اما گزارش‌های میدانی و بازدیدهای مستمر اتحادیه در طول سال گذشته از مراکز عرضه حاکی از آن است که بین ۳۰ تا ۳۳ درصد از پوشاک عرضه شده خارجی و بقیه ایرانی است.

شیرازی بیان داشت: البته نمی‌توان به طور دقیق اعلام که از این ۳۳ درصد پوشاک وارداتی چه مقدار از طریق قاچاق وارد می‌شود ولی می‌توان به صورت تقریبی محاسبه کرد که حدود ۲۰ درصد آن اردات مجاز و بقیه غیرمجاز است.

رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با اشاره به تعداد تقاضاهایی که برای اخذ مجوز فعالیت در بنگاه‌های تولید و عرضه پوشاک در سال گذشته وجود داشته گفت: با تقاضاها در این راستا می‌توان به این نتیجه رسید که تولید و عرضه در بخش پوشاک فزونی داشته است.

وی با اشاره به استقرار گمرک در مناطق آزاد و همچنین حذف تعرفه‌های ترجیحی واردات پوشاک قاچاق گفت: این اقدامات عوامل بازدارنده واردات و عامل تقویت تولید است.

شیرازی بیان داشت: درخواست‌ها برای اخذ مجوز بنگاه‌های تولیدی در بخش پوشاک علیرغم وجود رکود ناشی از اقبال مردم به سمت مصرف پوشاک تولید داخلی و جایگزینی مصرف پوشاک داخلی به جای پوشاک خارجی است.

 شیرازی با بیان اینکه ۲۰ هزار فعال صنفی در اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران فعال است، گفت: از این تعداد حدود ۱۸ هزار بنگاه پروانه صنفی دارند.

وی افزود: سال گذشته اتحادیه برای ۲ هزار واحد مجوز و پروانه صنفی صادر کرد که این رقم به معنای ایجاد ۲ هزار واحد صنفی است.

رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با بیان اینکه صنعت پوشاک با هزینه تولید کم یک صنعت اشتغال‌زا است، گفت: از ابتدای سال تاکنون در راستای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی و فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اشتغال و تولید واحدهای غیرفعال در بخش پوشاک را شناسایی و به متقاضیان سرمایه‌گذاری در این بخش متصل کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه بخشی از پوشاک داخلی با برند خارجی عرضه می‌شود، گفت: این موضوع با توجه به افزایش علاقه مردم به خرید پوشاک ایرانی با توجه به فرهنگ‌سازی رسانه‌ها رو به کاهش است و بسیاری از پوشاک تولید داخل که در گذشته با برند خارجی عرضه می‌شد هم‌اکنون با برند ایرانی در حال عرضه است و مردم هم آن کالاها را خریداری می‌کنند.

شیرازی افزود: بعد از برجام اقداماتی در راستای جذب سرمایه‌گذار خارجی در بخش تولید پوشاک صورت گرفته و مذاکراتی با ایتالیایی‌ها، فرانسویی و آلمانی‌ها در این زمینه انجام شده است.

وی بیان داشت: در راستای حمایت از تولیدات داخلی پوشاک دولت باید در بخش اخذ مالیات و همچنین تامین اجتماعی حمایت‌هایی از تولید‌کنندگان داشته باشد.

رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران گفت: همچنین در راستای حمایت از تولید داخل و براساس بخشنامه ابلاغی وزیر در سال گذشته هرگونه واردات کالا و پوشاک باید از طریق نمایندگی‌های رسمی که به ثبت در مرکز اصناف رسیده است انجام شود و آن شرکت باید متعهد شود که ۲۰ درصد ارزش ریالی وارداتش را در داخل تولید کند و ظرف دو سال باید ۵۰ درصد از تولیدات داخلی را صادر کند.

شیرازی بیان داشت: کارگروه ویژه‌ای برای نظارت بر این موضوع تشکیل شده است و واردات پوشاک در حال حاضر از طریق شرکت‌های که نمایندگی آن‌ها به ثبت رسیده است انجام می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی برای نظارت در مورد لجام‌گسیختگی قیمت پوشاک در سال ۹۶ انجام خواهد شد، گفت: با توجه به رکود حاکم و عرضه فراوان در بخش پوشاک، اتحادیه و دست‌اندرکاران صنعت پوشاک اعتقادی به کنترل قیمت در این بخش ندارند.

وی با بیان اینکه عدم اعتقاد به تعیین نکردن قیمت به معنی عدم نظارت بر فروش پوشاک نیست، افزود: در استان تهران روزانه بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ واحد صنفی توسط مأموران اتحادیه کنترل می‌شوند.

شیرازی با تأکید بر اینکه با توجه به شرایط موجود تعیین قیمت در بخش پوشاک معنا و مفهومی ندارد:در حال حاضر عرضه پوشاک ۳ برابر تقاضاست و همین امر یکی از عوامل ورشکستگی بسیاری از تولیدکنندگان داخلی است بنابراین در چنین شرایطی هر تولیدکننده و فروشنده‌ای بتواند کالاها را با قیمت بیشتری عرضه کند باید به هنر او تبریک گفت.

رئیس اتحادیه صنف پوشاک استان تهران گفت: بنابراین در شرایط رکود و عرضه فراوان بهترین تعیین کننده قیمت پوشاک خود مشتری است که می‌تواند کالای مورد نظر خود را از بین برندهای متنوع تعیین کند.

وی افزود: در این شرایط باید بیشتر به موضع مشتری‌مداری و خدمات پس از فروش توجه شود.

در این نشست شیرازی از تشکیل کمپین تولید پوشاک ایرانی با مرکزیت اتحادیه و همچنین از راه‌اندازی مرکز تجارت الکترونیک اتحادیه  در روزهای آتی خبرداد.

هشدار پوتین در خصوص احتمال تکرار سناریوی خان شیخون در جنوب دمشق

خبرگزاری فارس: هشدار پوتین در خصوص احتمال تکرار سناریوی خان شیخون در جنوب دمشق

رئیس جمهور روسیه می‌گوید، طبق اطلاعاتی که مسکو به دست آورده، واشنگتن قصد دارد به جنوب دمشق حمله هوایی کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رئیس جمهور روسیه می‌گوید آمریکا قصد دارد به جنوب دمشق، پایتخت سوریه حمله کند.

بنا بر اعلام شبکه تلویزیونی الحدث، ولادیمیر پوتین روز سه شنبه (امروز) طی کنفرانس خبری با همتای ایتالیایی خود، از سازمان ملل خواست در خصوص حمله شیمیایی اخیر در استان ادلب تحقیق کند.

وی همچنین از احتمال حمله مجدد آمریکا به سوریه خبر داد و گفت: اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد واشنگتن قصد دارد به جنوب دمشق حمله هوایی کند.

رئیس جمهور روسیه ادامه داد، آمریکا پیشتر به بهانه وجود سلاح‌ها کشتار جمعی به عراق حمله کرد و نتیجه آن این شد که داعش به وجود آمد و شرایط در سوریه مشابه عراق است.

هفته گذشته (۱۶ فروردین) رسانه‌ها از وقوع حمله شیمیایی به شهر خان شیخون واقع در جنوب استان ادلب خبر دادند که بر اثر آن بیش از ۸۰ نفر کشته و ده‌ها نفر دیگر خمی شدند.

گروه‌های مخالف دولت سوریه و کشورهای غربی دمشق را مسئول این حمله دانستند. با این حال دولت سوریه این اتهام‌ها را رد کرد.

دولت آمریکا ۱۸ فروردین به ناوهای مستقر خود در مدیترانه دستور حمله به پایگاه هوایی الشعیرات داد و در توجیه آن گفت که حمله شیمیایی به خان شیخون از این فرودگاه صورت گرفته است.

انتهای پیام/

بر اساس دستور‌العمل جدید بانک مرکزی

نگهداری ارز تا سقف ۱۰ هزار یورو مجاز است

خبرگزاری فارس: نگهداری ارز تا سقف 10 هزار یورو مجاز است

بانک مرکزی با ابلاغ دستورالعمل تعیین میزان ارز قابل نگهداری و مبادله در داخل کشور اعلام کرد: نگهداری ارز به شکل اسکناس حداکثر تا ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها بلامانع است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، در راستای اجرای تکلیف مقرر در بند «الف» ماده (۷) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین بند «پ» ماده (۵) آئین‌نامه اجرایی مواد (۵) و (۶) قانون مذکور، «دستورالعمل مربوط به تعیین میزان ارز قابل نگهداری و مبادله در داخل کشور»، به شرح زیر ابلاغ می‌شود:

ماده ۱‏‏‏‏‏- نگهداری ارز (اسکناس) حداکثر تا سقف مبلغ ۱۰٫۰۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزها بلامانع  است.

ماده ۲‏‏‏‏‏- نگهداری ارز (اسکناس) برای مبالغ بیشتر از ۱۰٫۰۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزها، درصورت داشتن یکی از مدارک ذیل بلامانع بوده و در غیراین‌صورت ممنوع است:

الف ‏‏‏‏‏‏‏‏- اعلامیه بانکی و یا هر سندی که مبین پرداخت مبلغ مربوطه توسط بانک باشد.

ب ‏‏‏‏‏‏‏‏- فاکتور صرافی‌های مجاز با درج در سامانه سنا.

ج ‏‏‏‏‏‏‏‏- رسید چاپی حاوی کد رهگیری که بیانگر اظهار ارز مذکور در هنگام ورود به کشور باشد.

ماده ۳‏‏‏‏‏- درخصوص تعیین تکلیف ارزهایی که قبل از ابلاغ این دستورالعمل توسط مردم نگهداری می‌شوند و حداقل یکی از اسناد اشاره‌شده در ماده «۲» را نداشته باشند، در یک بازه زمانی سه ماهه برای مبالغ بیش از ۱۰٫۰۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزها به یکی از روش‌های زیرعمل شود:

الف ‏‏‏‏‏‏‏‏- مراجعه به یکی از بانک‌ها و افتتاح حساب ارزی.

ب ‏‏‏‏‏‏‏‏- فروش ارز مربوطه به یکی از بانک‌ها به ‌نرخ آزاد و یا صرافی‌های مجاز با درج در سامانه سنا.

ماده ۴‏‏‏‏- سند ‏‏‏‏‏/ اعلامیه بانکی و فاکتور صرافی مجاز (ثبت‌شده در سامانه سنا) که بیانگر پرداخت از محل حساب ارزی، فروش ارز توسط بانک و یا صرافی مجاز به متقاضی باشد، حداکثر ۶ ماه از تاریخ صدور دارای اعتبار می‌باشد. همچنین سند ‏‏‏‏‏/ اعلامیه بانکی و فاکتور صرافی مجاز (ثبت‌شده در سامانه سنا) صادره قبلی، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل حداکثر ۶ ماه دارای اعتبار است.

ماده۵ ‏‏‏‏- قبل از انقضای مهلت مقرر (۶ ماه)، دارندگان سند‏‏‏‏/ اعلامیه بانکی و یا فاکتور صرافی مجاز (ثبت شده در سامانه سنا) می‌توانند طبق مفاد بندهای (الف) و (ب) ذیل ماده (۳) اقدام کنند. بدیهی است پس از گذشت ۶ ماه اسناد مذکور فاقد اعتبار خواهد بود.

ماده۶‏‏‏‏‏- هرگونه مبادله‏‏‏‏‏‏‏‏/خرید و فروش ارز، خارج از سیستم بانکی و یا صرافی مجاز، ممنوع است.‏‏‏

انتهای پیام/

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*