به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مرتضی استادرحیمی عضو هیئت مدیره یک شرکت دانش بنیان تولید کننده سانتریفیوژها در مراسم بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از این شرکت اظهار داشت: در حال حاضر مذاکراتی برای صادرات سانتریفیوژ ۱۵ هزار دور در دقیقه با ۶ کشور نهایی شده است.
مذاکرات صادرات سانترفیوژ به ۶ کشور
وی تاکید کرد: روسیه، سوریه، عربستان، افغانستان، تاجیکستان، ازبکستان از جمله این کشورهایی هستند که بنا داریم تجهیزات دانش بنیان خود را به آنها صادر کنیم.
استاد رحیمی با اشاره به تجهیزات این شرکت گفت: مخلوط کن خون، انکوباتور یخچال دار برای کشت میکروب (این دستگاه با دقت بالایی به کشت میکروب های مورد نظر می پردازد)، سطل های امحاء زباله های بیمارستانی، ماسک هایی برای محیط های پزشکی، دامپزشکی و آزمایشگاهی، انواع لام در این شرکت به تولید می رسند.
وی گفت: ما توانستیم در راستای تولید محصول دانش بنیان خود که سانتریفیوژ ۱۵ هزار دور در دقیقه است از صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلاتی را دریافت کنیم.
دریافت وام ۶۰۰ میلیون تومانی از صندوق نوآوری و شکوفایی
استاد رحیمی با اشاره به این تسهیلات گفت: ما توانستیم وام ۶۰۰ میلیون تومانی از سوی صندوق برای تولید محصول دانش بنیان خود دریافت کنیم. این وام با دوره تنفس است و اکنون در این دوره قرار داریم. ما باید از مرداد ماه سال آینده به بازپرداخت این تسهیلات بپردازیم و اولین قسط ما از برج ۵ آینده خواهد بود.
عضو هیئت مدیره این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: تاکنون از سال ۹۱ توانسته ایم بیش از ۶۳۲ دستگاه سانتریفیوژ ۱۵ هزار دور در دقیقه را به تولید برسانیم.
وی با بیان اینکه این دستگاه ها مورد استفاده آزمایشگاهها، بیمارستان ها و دانشگاه ها است تأکید کرد: در این شرکت توانسته ایم دو نوع سانتریفیوژ ۱۵ هزار در دقیقه کلاسیک و یخچال دار را به تولید برسانیم.
استاد رحیمی با بیان اینکه این تسهیلاتی که از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کرده ایم به صورت سرمایه در گردش است گفت: هیچ بانک و ارگانی در کشور، چنین سرمایه ای را در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار نمی دهد.
کاربرد سانتریفیوژ ایرانی در تشخیص سرطان های زنان
وی با بیان اینکه در حال حاضر علاوه بر سانترفیوژها ۲۲۰ قلم کالا و تجهیزات به تولید می رسد اظهار داشت: سانتریفیوژ ۱۵ هزار دور در دقیقه برای آنالیز خون و تشخیص سرطان های زنان از جمله سرطان رحم مورد استفاده قرار می گیرد.
استاد رحیمی با تأکید بر اینکه این دستگاه با دقت بالایی به تشخیص سرطان و آنالیز خون می پردازد گفت: این دستگاه با وجود آنکه تأئیدیه هایی از وزارت بهداشت دریافت کرده اما باز هم واردات نمونه های خارجی آن از خارج کشور بدون تعرفه انجام می گیرد.
وی با بیان اینکه واردات سانتریفیوژهای آلمانی بدون تعرفه به کشور از سوی وزارت بهداشت آزاد شده است گفت: به همین دلیل مقدار فروش شرکت ما با مشکل روبرو شده است.