نتایج مطالعات نشان داده است قند کمیابی برای کنترل قندخون کشف شده است.
به گزارش ایسنا، دانشمندان قند کمیابی کشف کردهاند که در تنظیم قندخون موثر است و میتواند جایگزین خوبی برای شیرینکنندههای کم کالری باشد.
آنها در مطالعات حیوانی خود دریافتند، قند نادر طبیعی به نام allulose میتواند به تنظیم سطح قندخون کمک کند و با عدم افزایش وزن و چربی شکمی همراه است.
استفاده از شربت ذرت با فروکتوز بالا که برای شیرین کردن مواد غذایی استفاده میشود با دیابت نوع دو و چاقی در ارتباط است. محققان در حال بررسی کشف سایر شیرینکنندهها هستند که خطرات آنها کمتر از شربت ذرت و ساکارز باشد.
ساکارز، یک شیرینکننده طبیعی است که معمولا در محصولات غذایی استفاده میشود و استخراج آن نسبت به نیشکر بسیار آسانتر است.
محققان در حال بررسی تولید allulose، در مقادیر زیاد از شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند و اینکه چگونه این قند کمیاب ممکن است در کنترل قندخون از ساکارز موثرتر باشد.