مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ و ½ لیوان
شیر ½ لیوان
روغن ۲/۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل کمی
پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن به اندازه ایی که تخم مرغ کف کند و سفید شود میزنیم.شیر،شکر و روغن را اضافه می کنیم.آرد را به همراه بگینگ پودر ۳ بار الک میکنیم و این کار باعث هوادهی و پف کیک میشود.و به موادمان اضافه میکنیم.
برا اینکه کیک مان دو رنگ شود نیمی از مواد را در ظرف دیگری ریخته و پودر کاکائو را به آن اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم.و درون ظرفی که چرب کرده ایم لایه به لایه ازمواد سفید و کاکائویمان میریزیم. میتوانیم روی مواد نیز گردو بریزیم که بسیار خوشمزه میشود.
و مواد را در فر یا توستر که از ۲۰ دقیقه قبل روشن کرده ایم با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.و به هیچ وجه تا پخته شدن کامل در آنرا باز نمیکنیم زیرا باعث میشود پف کیک بخوابد.