کاهش ۳۴درصدی مرگ و میر ناشی از سرطان با ۳۰دقیقه دوچرخه سواری روزانه

تهران- ایرنا- عضو انجمن علمی فیزیوتراپی ایران گفت: نتایج مطالعات نشان می دهد که پیاده روی یا دوچرخه سواری به میزان حداقل ۳۰ دقیقه در روز منجر به کاهش ۳۴ درصدی مرگ و میر ناشی از سرطان و افزایش ۳۳ درصدی بقای بیمار مبتلا به سرطان می شود.

به گزارش روز یکشنبه گروه علمی ایرنا از انجمن علمی فیزیوتراپی ایران، دکتر احمد موذن زاده اظهار کرد: ارتباط بین فعالیت فیزیکی و سرطان ها حائز اهمیت زیاد است؛ به نحوی که پایین بودن سطح فعالیت فیزیکی فرد، کم تحرکی و انجام ندادن ورزش های منظم روزانه با افزایش مرگ و میر ناشی از سرطان در ارتباط مستقیم است.
وی گفت: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که انجام ۱۵۰ دقیقه فعالیت فیزیکی ایروبیک (هوازی) با شدت متوسط در طول هفته می تواند احتمال ابتلا به سرطان های سینه و کولون را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش دهد.
این فیزیوتراپیست گفت: تغییر نحوه فعالیت و عادات نامطلوب و افزایش میزان فعالیت های فیزیکی می تواند نقش مهمی در پیشگیری از این بیماری ها ایفا کند و فیزیوتراپیست ها می توانند در میان شاغلان حرف پزشکی بهترین راهنما برای آموزش مناسب و منطقی این گونه ورزش ها و فعالیت های فیزیکی بر اساس شرایط و توانایی های فردی بیمار باشند.
موذن زاده افزود: پروسه درمانی سرطان ها طولانی و ناتوان کننده و همراه با بروز مشکلاتی در سیستم های ایمنی و اسکلتی – عضلانی این بیماران است.
وی هدف از فیزیوتراپی در سرطان ها را به دست آوردن حداکثر توان فیزیکی بیمار دانست و گفت: تجویز ورزش توسط فیزیوتراپیست معالج در یک برنامه مشخص و موثر صورت می گیرد.
موذن زاده به نقش فیزیوتراپی در بهبودی سرطان ها اشاره کرد و افزود: برگشت قدرت و استقامت و قوه حیاتی به بیمار سرطانی، توانبخشی را به جزء مهمی از درمان این بیماری ها تبدیل کرده است؛ توانبخشی سرطان ها یک محدوده حرفه ای رو به رشد است که علت اصلی آن افزایش امید به زندگی ناشی از تشخیص زودهنگام و درمان های پیشرفته است.

موذن زاده اظهار کرد: با حذف عوامل خطر مانند چاقی، کم تحرکی، مصرف دخانیات، استفاده ناکافی از میوه و سبزی ها، مصرف الکل و آلودگی هوا می توان از بروز بیش از ۳۰ درصد سرطان ها پیشگیری کرد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*