هر آنچه درباره قرص “فلوموسیل” باید بدانیم

یک فوق تخصص آلرژی و ایمنولوژی بالینی درباره مصرف داروی “فلوموسیل” و عوارض مصرف آن در برخی از افراد هشدار داد.

مریم ملحوجی راد فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص داروی “ان استیل سیستئین” (فلوموسیل) بیان کرد: “فلوموسیل” یک داروی کمکی برای برخی از بیماری های ریوی است که مصرف آن باعث کاهش غلظت ترشحات ریوی و خروج راحت تر آنها می شود.
وی با بیان اینکه فلوموسیل یک داروی خلط آور است که بیشتر برای درمان عفونت های ریوی استفاده می شود، اظهار داشت: یکی دیگر از موارد مصرف این دارو، خروج آسان تر ترشحات غلیظ ریوی در مبتلایان به بیماری CF (سیستیک فیبروزیس) است.
این فوق تخصص آلرژی و ایمنولوژی بالینی عنوان کرد: امروزه مرسوم شده است که از داروی “ان استیل سیستئین” برای درمان هر سرفه ای استفاده می شود، ولی استفاده از این دارو در حمله حاد آسم منع مصرف دارد. بنابراین افرادی که دچار این عارضه هستند، باید از مصرف آن خودداری کنند.
ملحوجی راد توصیه کرد: افرادی که استامینوفن را با دوز بالا دریافت کرده اند و دچار مسمومیت شده اند نیز باید برای درمانشان از داروی “فلوموسیل” استفاده کنند.
وی تاکید کرد: انقباض و اسپاسم برونش (راه هوایی ریوی)، احساس فشار در قفسه سینه، تب، تهوع، استفراغ، افزایش حجم ترشحات ریوی و آبریزش بینی از عوارض مصرف این دارو به شمار می آید که البته احتمال وقوع آنها کم است.
این فوق تخصص آلرژی و ایمنولوژی افزود: داروی “ان استیل سیستئین” با برخی از داروها مانند “تتراسایکلین”، “اریترومایسین” و “آمفوتریسین B” نیز تداخل دارویی دارد. همچنین در مواردی که عوارض دارو برای بیمار مشکل ساز شود، می توان با نظر پزشک مصرف آن را قطع کرد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*