رئیس جمهور آمریکا در نشستی با کارکنان سازمان سیا به انتقاد از رسانهها پرداخت، اما گفت به طور عمیق حامی جامعه اطلاعاتی است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در یک سخنرانی بامداد یکشنبه خطاب به کارکنان سازمان سیا گفت که احترام زیادی برای اعضای جامعه اطلاعاتی آمریکا قائل است.
وی که بعد از شرکت در نشست اطلاعاتی با مقام های ارشد سازمان سیا در مقر این در «لانگلی» در ایالت ویرجینیا صحبت می کرد خطاب به کارکنان این سازمان گفت: «من عمیقاً حامی شما هستم. شما را دوست دارم، به شما احترام می گذارم. بار دیگر پیروزی را با شما آغاز خواهیم کرد و شما رهبری این فرایند را به عهده خواهید گرفت.»
ترامپ در ادامه گفت: «من، ۱۰۰۰ درصد حامی شما هستم. هیچ کسی نیست که در مقایسه با دونالد ترامپ اجساس قوی تری نسبت به جامعه اطلاعاتی داشته باشد.»
وی در بخش دیگری از این سخنرانی به انتقاد از رسانه ها پرداخت و گفت: «درگیری دنباله داری با رسانه ها دارم. آنها جزء ریاکارترین افراد هستند.»
ترامپ همچنین درباره برخی گزارش های رسانه ها درباره اینکه میزان نفرات حاضر در مراسم تحلیف وی به مراتب خلوت از از مراسم دور قبل بوده نیز اظهارنظر کرد. وی ادعا کرد که بیش از یک میلیون و پانصد هزار نفر در این مراسم شرکت کرده اند.
ترامپ همچنین در ادامه، به شیوه منحصر به فرد خود، اظهارات مبهم و عوام فریبانه خود را تکرار کرد و گفت: «ما کارهای بزرگی انجام خواهیم داد. ما از همه توانایی هایی که داشته ایم استفاده نکرده ایم. باید از شر داعش خلاص شویم. انتخابی نداریم. تروریسم اسلامی باید از روی زمین محو شود.»
وی افزود: «به این وضع خاتمه خواهیم داد…کسی دارد میاد که فوق العاده است. انتقال قدرت عظیمی داشتیم؛ تیمی سرشار از استعدادها.
رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از این کنفرانش خبری گفت داعش، در صورتی که آمریکا میادین نفت عراق را تصرف کرده بود، داعش به وجود نمی آمد.
وی گفت: «اگر درباره این فکر کنید، اگر ما آن نفت را برمیداشتیم، احتمالاً داعش به وجود نمی آمد، چون این همان منبعی است که آنها پولشان را از آن به دست می آورند، بنابراین ما بایستی آن نفت را نگاه می داشتیم. اما، بسیار خوب؛ شاید ما باز هم شانس داشته باشیم.»
روزنامه هافینگتون پست در تحلیل این اظهارت ترامپ نوشت این همان بیاناتی است که ترامپ در دوران تبلیغاتش هم مطرح کرده بود، اما تمایل او برای بیان این نظر که آمریکا بایستی منابع یک کشور دیگر را غارت کند، نقطه عطف جدیدی در دیپلماسی خارجی است.