جهانگیری در واکنش به تهدید صنعت موشکی ایران: هیچ انسان عاقلی خود را از یک سلاح پیشگیری و دفاعی محروم نمی‌ک

بسته جهانگیری

معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: رسانه ها، شبکه های اجتماعی و روزنامه نگارانی که در دفاع از قانون و مبارزه با فساد و ویژه خواری، در آشتی ملی و انسجام ملی قدم برمی دارند مصداق تام و تمام ایثار و فداکاری هستند.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری صبح امروز در آئین اختتامیه نخست جایزه ایثار و رسانه که در تالار وحدت و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی رسانه برگزار شد، با  بیان این مطلب گفت: فداکاری فقط امری متعلق به دیروز نیست امروز و فردای ما بیشتر به شجاعت و فداکاری نیاز دارد و ما نیز از آینده رو به رشد توام با پیشرفت و سربلندی ایران حراست می کنیم.

وی ادامه داد: ما بی عدالتی ها و زورگویی‌های فراوانی در هشت سال دفاع مقدس از سوی دشمنان دیدیم و بخش وسیعی از کشور زیر باران موشک های  هواپیماهای مدرنی بود که در اختیار عراق قرار می گرفت که همان کشورها امروز نیز با زبان تهدید با ملت ما صحبت می کند که اگر دست از موشک برندارید تحریم می شویم، اما ملتی که آن دوران را تجربه کرده چنین کاری می کند؟ هیچ انسان عاقلی خود را از یک سلاح پیشگیری و دفاعی محروم نمی کند.

جهانگیری با اشاره به نقش موثر رسانه ها از دوران پیروزی انقلاب تاکنون گفت: ایثار و فداکاری به عنوان یکی از مهمترین پایه های مفهوم ساز فرهنگ و اجتماع می تواند یکی از موثرترین مسائل باشد که در این جشنواره نیز ظاهرا تمام مراحل توسط نهادهای مدنی انجام گرفته و اگر بخواهیم جامعه خود از نظر اخلاقی و نظام ترجیهات ارزشی به موضوع فداکاری و ایثار بپردازد و از این موضوع فاصله نگیرد باید از این موضوع حراست شود بخصوص در تحولات پرشتاب فرهنگی و مشکلات مادی و معیشتی موضوع ایثار باید اقدامی به نفع جامعه تلقی شود.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: نقش خبرنگاران، عکاسان، فیلمبرداران، نویسندگان و کسانی که به نوعی به دنبال ثبت مسائل و تصاویر بودند از ابتدای انقلاب اسلامی و در ادامه در هشت سال دفاع مقدس مشهود است و آنها موضوعات را به خوبی به نسل های آینده منتقل کردند.

وی خاطرنشان کرد: دوران دفاع مقدس دوران شکوه ملت ایران است و از همان زمان در سراسر کشور نمونه های ایثار و بزرگوای ملت ایران به ثبت رسیده که همه آنها را نمی توان گفت و منتقل کرد و در بیان ایثار ملت بخصوص در هشت سال دفاع مقدس عاجز هستیم.

جهانگیری همچنین تصریح کرد: رسانه ها و شبکه های اجتماعی و روزنامه نگارانی که در دفاع از قانون و مبارزه با فساد و ویژه خواری، در آشتی ملی و انسجام ملی قدم برمی دارند مصداق تام و تمام ایثار و فداکاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین گفت: سیاست گذاری موثر و کارآمد در حوزه فرهنگ باید در افزایش نقش نهادهای مدنی، تخصصی و صنفی موثر بوده و به جلب مشارکت نخبگان در تحول فرهنگی و اصلاح آن منجر شود که جشنواره های فرهنگی، حرفه ای، تخصصی که در این حوزه برگزار می‌شود وقتی تاثیر گذار است که حمایت بخش های تخصصی و ذی نفعان اصلی را داشته باشد.

جهانگیری یادآور شد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و سایر اقدامات موثر مانند فرهنگ دینی و اخلاقی، اقتصاد مقاومتی سبک زندگی و نظایر آن وقتی به جامعه منتقل می شود که در داوری امور پیش از دولت، نهادهای مدنی نقش داشته باشند و دولت فقط به عنوان پشتیبان حامی حضور پیدا کند و نه متصدی و نه مجری.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*