گفته می شود

 

گفته می شود سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفته ممکن است فرد یا افرادی هم باشند که از روی جهل به موضوع و یا هر مسئله دیگری موافق تقویت بنیه دفاعی کشور از جمله ارتقا سیستم‌های موشکی نباشند که حساب آنها از ملت جداست. سردار جزایری گفت: هیچ رابطه‌ای بین برجام و امور دفاعی کشور وجود ندارد و اصولا مسئله دفاع در مذاکرات هسته‌ای جایی نداشته و مسئولین کشور و اعضای تیم مذاکره‌کننده به این مسئله توجه داشته و به طرف‌های مقابل نیز تفهیم شده بود.

 

 

 

 

گفته می شود حجت الاسلام حیدر مصلحی اعلام کرده یکی از مباحثی که دشمنان در بررسی های شان به آن رسیده اند و توسط جاسوسان شان آن را پیگیری می کنند، رفع نقایص شان در جریان فتنه ۸۸ است. این گونه می گویند که باید در سال ۹۶ طبقه متوسط به پایین جامعه را به کف خیابان بکشانیم چرا که در سال ۸۸ طبقه متوسط به بالا در وسط میدان بودند. آیا در شرایطی که دشمن نقایصش را شناسایی می کند، ما نباید تجزیه و تحلیل داشته باشیم؟ حدود ۵ ماه آینده انتخاباتی پیش رو داریم و می توان گفت مردم به کسی رأی می دهند که ببیش تر به دنبال حل مشکلات آن ها باشد. قطعا باید کسی را انتخاب کنیم که به دنبال این مسأله باشد اما دشمن با طراحی های خود می خواهد کاری کند که ما فرد منتخب را به اشتباه انتخاب کنیم. با تهدید به حمله نظامی اینگونه به ذهن مردم القا کنند که «باید کسی را انتخاب کنیم که جنگ راه نیندازد.» دشمن با این تهدید، مسؤولان و مردم و نخبگان را به اشتباه می اندازد.

 

 

مجمع عقلای سیاسی از همه جناح‌ها تشکیل شود
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت:اگر بخواهیم یک کار اساسی، اصولی و ماندگار برای حفظ کشور، نظام و انقلاب انجام شود تشکیل مجمع عقلای سیاسی راهکار خوبی است، منتها تشکیل این مجمع نباید فقط از یک جناح باشد.محمد اشرفی اصفهانی درباره آینده فضای سیاسی کشور پس از فوت مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: امیدواریم هیچ گونه اتفاقی نیفتد، انشاء الله درگذشت، تشییع جنازه و مراسم هفتم ایشان که با این حضور پرشور برگزار شد، دعوت به وحدت و یکدلی باشد چون مهمترین اصل انقلاب و پیروی از مقام معظم رهبری است.وی افزود: معتقدم همانگونه که وقتی امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی رحلت کردند هیچ آسیب و گزندی متوجه نظام جمهوری اسلامی ایران نشد با فوت آقای هاشمی هم هیچ آفت و خدشه ای به نظام نمی رسد.

گفته می شود برخی رسانه‌ها عصر امروز خبرهایی مبنی بر پلمب دفتر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در مجمع تشخیص مصلحت نظام و دفتر یاسر هاشمی و مشاوران در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر کرده‌اند.پیگیری‌های از مسئولان مجمع تشخیص مصلحت نظام و مرکز تحقیقات استراتژیک حاکیست که پلمب دفتر آن مرحوم در مجمع تشخیص بر مبنای یک قاعده قانونی و روال معمول صورت گرفته و پس از رحلت آیات مهدوی‌کنی و مشکینی و برخی مسئولان دیگر که رحلت کرده‌اند نیز همین روال برای مدت کوتاهی درباره دفاتر آنان انجام شده است.منابع مطلع درباره پلمب برخی دفاتر در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز گفتند که افرادی مانند مرتضی الویری که از پلمب دفاترشان صحبت کرده‌اند هیچ ارتباط استخدامی و یا مقامی در مرکز تحقیقات استراتژیک ندارند. اطلاعات دریافتی خبرنگار تسنیم حاکی است که تاکنون یک طبقه از ساختمان مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در اختیار یاسر هاشمی رفسنجانی بوده و با توجه به اینکه در این دفاتر نیز اسنادی از آیت‌الله هاشمی نگهداری می‌شود طبق قاعده و روال معمول برای مدتی به منظور ساماندهی امور پلمب می‌شوند، کما اینکه دفاتر آقای هاشمی در دانشگاه آزاد و مجمع تشخیص نیز به همین قاعده پلمب شده است.

وقتی امام(ره) عمامه اش را زمین زد!
حاج آقا روح الله خیلی تلاش کرد مانع اعدام نواب صفوی و یارانش شود اما نتوانست آقای بروجردی را قانع کند. شنیده شده در این ماجرا خیلی به آقای بروجردی اصرار کرد و حتی عمامه اش را هم زمین زده بود و گفته بود: «آقا از این سید حمایت کنید می‌خواهند اعدامش کنند.» شنیده شده که به سه نفر از شخصیت های مشهور هم نامه نوشت، تاثیری نداشت. ناراحت و عصبانی به خانه برگشت عبایش را به گوشه ای پرتاب کرد. همسرش پرسید نتوانستید کاری بکنید. گفت: نخیر! ایشان می‌گوید من کاری به این کارها ندارم. نواب صفوی و یارانش را اعدام کردند. تعدادی ایراد می‌گرفتند که باید حرمت لباس حفظ می‌شد و با لباس روحانیت اعدام نمی‌شد. اما حاج آقا می‌‎گفت باید روحانی با لباس روحانیت شهید شود تا مردم بفهمند و آگاه شوند که این ها در صحنه هستند. فرزندش آقا مصطفی خمینی در یادداشت هایش نوشته است: «فدائیان اسلام در سکوت مرگبار علما تیرباران شدند.» و فرزند دیگرش احمدآقا خمینی می‌گوید پدرش از اعدام نواب و یارانش و سکوت علما خیلی ضربه روحی خورد.

 

گفته می شود سلحشوری در رابطه با کاندیدا شدن زنان در انتخابات ریاست جمهوری، گفت: تاکنون زنان رجل سیاسی محسوب نمی‌شدند اگر این پیشنهاد مطرح می‌شود شاید دلیلی بر این باشد که زن هم بتواند کاندیدا شود. البته برای ریاست جمهوری نباید نگاه جنسیتی داشته باشیم. بلکه باید شاخص‌سازی کنیم. باید شاخص‌ها مشخص شوند و سوابق اجرایی و عملی در کنار هم در نظر گرفته شود. نمی‌توانیم بدون سوابق تجربی کسی را در جایی قرار دهیم.او درباره مطرح شدن مواردی در رابطه با کاندیدا شدن مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت دولت قبل در انتخابات پیش‌رو،‌ گفت: شاید مطرح شدن ایشان برای شکستن آرای آقای روحانی گزینه خوبی باشد. این استراتژی‌ای منطقی است و کسی که این فکر را مطرح کرده از نظر سیاسی فرد روشنی است.رئیس فراکسیون زنان متذکر شد: البته برای من به عنوان یک زن اصولگرا و اصلاح‌طلب فرقی ندارد و کسی که جایگاه زنان را ارتقاء دهد از آن استقبال می‌کنم. خانم دستجردی رقیب خوبی برای آقای روحانی است که در بین اصلاح‌طلبان هم شناخته شده است. من از این مسأله که ایشان یک رجل و سیاسی و موجه است استقبال می‌کنم.

 

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*