به گزارش ایسنا، به گفته مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و کارشناسان، مصرف گوشت قرمز به شدت کاهش پیدا کرده و تمایل مردم برای مصرف پروتئین ارزانتر مانند گوشت مرغ افزایش یافته است اما دلیل این گرانی همواره در کشمکش بخشهای مختلف دستاندرکار و درگیر تولید تا تامین و عرضه گوشت قرمز در کشور است و یکی صادرات بیش از حد دام زنده از سوی وزارت جهاد کشاورزی را عامل کمبود دام زنده سبک و گرانی گوشت گوسفند میداند و دیگری اساسا کمبود دام زنده را قبول ندارد و گرانی را به گردن دلالان و متقاضیان میاندازد که در سیستم توزیع گوشت گوسفند اختلال ایجاد کردهاند.
علی اصغر ملکی – رئیس اتحادیه تهیه و توزیعکنندگان گوشت گوسفندی – دراین باره گفته که در سالهای گذشته که صادرات دام زنده سبک وجود نداشت چنین نوسانات و کمبودی را شاهد نبودیم و حتی طی ماههای گذشته که واردات گوشت قرمز از ارمنستان، گرجستان، داغستان و غیره صورت می گرفت وضعیت بازار گوشت قرمز متعادلتر بود اما اکنون با آمدن فصل سرما و بروز مشکل در ترانزیت گوشت قرمز، بازار داخلی نیز ملتهبتر شده است.
آخرین بررسیها از وضعیت بازار گوشت قرمز نشان میدهد که در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت گوساله راسته ۴۰ هزار تومان، گوشت گوساله کیلویی ۳۶ هزار تومان، گوشت مخلوط گوساله ۳۳ هزار تومان، گوشت ماهیچه گوساله کیلویی ۴۳ هزار تومان و گوشت استیکی که گرانترین نوع گوشت قرمز است کیلویی ۵۰ هزار تومان عرضه میشود.