وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تحت پوشش قرار دادن معتادان متجاهر خبر داد و گفت: به دلیل پراکندگی این افراد در جامعه، امکان تحت پوشش بیمه قرار دادن آنها نبود و در صورتی که آنها در مراکز درمان بستری شوند از دفترچه بیمه سلامت برخوردار می شوند.
به گزارش ایرنا، علی ربیعی روز پنجشنبه در بازدید از مرکز نگهداری و درمان اخوان واقع در شهرستان ملارد نصیر آباد در جمع خبرنگاران افزود:تعدادی از معتادان که دو شب گذشته در یکی از آرامستان های شهرستان شهریار شناسایی شدند و جامعه از دیدن تصاویر آنها بشدت متاثر شد، پیشتر هم برای ترک اعتیاد در یکی از این مراکز بستری بودند.
وی گفت: متاسفانه تصاویری که نشان داده شد به نظر می رسید که این افراد به طور کامل رها شده اند در صورتی که پرویز یکی از معتادانی که تصویرش در گزارش دوشب پیش در فضای مجازی قرار گرفت سال گذشته در یک کمپ بستری بود اما به دلیل اینکه می خواست دوباره مواد مصرف کند کمپ را ترک کرده بود.
ربیعی بیان داشت: دولت ضمن حمایت از مراکز درمان معتادان از فعالان مدنی که به شکل سمن ها در جهت اجتماعی پذیری معتادان تلاش می کنند، حمایت می کند.
وی گفت: حدود ۴۱درصد از معتادانی که در این مرکز نگهداری و درمان می شوند در گروه سنی ۳۰تا ۴۰سال قرار دارند و ۴۷درصد از معتادان این مرکز اعلام کرده اند که در سنین بین ۱۵ تا ۲۵ سال برای نخستین بار مصرف مواد مخدر را شروع کرده اند.
ربیعی در خصوص نامه نویسنده نامی ایران اصغر فرهادی گفت: هنرمندان همواره از احساسات بسیار غنی برخوردارند و در مشکلات و مصائب مردم در کنار رنج آنها هستند .تردیدی نیست که تصاویر دوشب گذشته هنرمندان کشور را هم متاثر کرده باشد.
به گزارش ایرنا، در مرکز نگهداری و درمان اخوان، اغلب معتادان در سال های گذشته دارای شغل و درآمد بوده اند.بسیاری از این افراد در شرایط نامطلوب اقتصادی به دلیل رکود اقتصادی یا شغل خود را از دست داده اند و یا دچار ورشکستگی اقتصادی شده اند.
به گفته ربیعی، هشت هزار و ۴۰۰ نفر از معتادان در استان تهران برای ترک اعتیاد پیش قدم شده اند و برای کسانی که دفترچه بیمه ندارند دفترچه بیمه سلامت صادر خواهد شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: همچنین گرمخانه هایی برای معتادان و بی خانمان ها در نظر گرفته شده که این افراد بتوانند شبها به این مراکز بیایند و از غذای گرم و پناهگاهی مطمئن برای خواب برخوردار شوند.