برای اولین بار در جهان؛ استخراج رنگدانه های کاملاً طبیعی از ضایعات میوه ها

 

یکی از مخترعان استخراج آنتوسیانین از آب میوه جات با اشاره به حل مهمترین مشکلات کارخانه های تولیدی آب میوه از تولید نوشیدنی های فرا سودمند با این روش خبر داد.

سارا رئیسی دکترای علوم صنایع غذایی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه با همکاری مخترع دیگری به نام محمدحجت الاسلامی، سرانجام‌ موفق به اختراع سیستمی کاملا جدید برای استخراج آنتو سیانین و رنگدانه ها از آبمیوه ها شده ایم، اظهار داشت: امروز یکی از بزرگترین مشکلات کارخانجات تولید آبمیوه ها، ایجاد درصد بالایی از ضایعات میوه ها است که علی رغم داشتن قابلیت بهره برداری، به علت نبود روشهای موثر در این زمینه، تبدیل به عاملی در افزایش آلودگی های زیست محیطی شده اند.
وی با اشاره به اختراع سیستم استخراج آنتو سیانین از آبمیوه های طبیعی تاکید کرد: در این روش، آنتو سیانین به عنوان یکی از غنی ترین آنتی اکسیدانهای طبیعی به همراه رنگدانه ها، از ضایعات میوه ها از جمله انگور قرمز یا ارغوانی، استخراج می شوند، روشی که در آن رنگهای طبیعی می تواند جایگزین بسیار خوبی به جای استفاده از رنگهای خوراکی صنعتی در آبمیوه ها شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*