یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه ۲۰۰ گرم قارچ باعث تامین ویتامین D بدن و پیشگیری از پوکی استخوان می شود.
رضا عباسی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به کالری پایین قارچ گفت: مصرف قارچ همراه با سبزیجات تازه باعث افزایش کلسیم و انواع ویتامین ها و املاح معدنی در بدن می شود.
وی با بیان اینکه قارچ سرشار از ویتامین D است، اظهار داشت: این ماده غذایی حاوی پتاسیم، اسید لینولئیک، سلنیوم، نیاسین و بتاگلوکان است.
این متخصص تغذیه با اشاره به کاهش کلسترول در این ماده غذایی بیان کرد: مصرف قارچ در وعده های غذایی از بروز برخی سرطان ها جلوگیری می کند.
وی با بیان اینکه معمولاً ویتامینD از نور خورشید بدست می آید، تصریح کرد: در فصل زمستان به دلیل بروز هوای سرد و کمبود نور آفتاب بدن انسان ویتامین D کمتری دریافت می کند که همین عامل بیماری های استخوانی را تحریک می کند.
عباسی ادامه داد: مصرف مواد غذایی مانند ماهی، قارچ و غیره که حاوی ویتامین D هستند، باعث بهبود مفاصل استخوانی و کاهش پوکی استخوان ها می شود.
وی با بیان اینکه مصرف سه پرس قارچ در هفته باعث افزایش قدرت بدنی می شود، بیان کرد: به دلیل اینکه ماده کلسیم در قارچ ها وجود ندارد با مصرف لبنیات در کنار این مواد غذایی کمبود کلسیم را جبران کنید.
این متخصص تغذیه با اعلام اینکه اکثر افراد مسن به پوکی استخوان دچار می شوند، تاکید کرد: پوکی استخوان باعث شکستگی، کاهش تراکم و قدرت استخوان های افراد می شود.
وی با بیان اینکه پوکی استخوان در نواحی مانند ستون مهره، مچ دست، پا، لگن و حتی دنده ها اتفاق می افتد، تصریح کرد: خوابیدن زیاد و دراز کشیدن به مدت طولانی باعث کمبود و.یتامین D می شود که همین عامل باعث کاهش تحرک، دوری از نور خورشید و بروز آسیب های استخوانی در افراد می شود.