محقان به تازگی دریافتند برخی برندهای مشهور تی بگ استاندارد نبوده و حاوی مواد سمی سرطانزا و آسیب رسان به کلیه است.
به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است، در این میان چای کیسه ای به دلیل سرعت آماده شدن و هزینه کمتر طرفدارانی زیادی پیدا کرده و اغلب افراد در محیط کار ، زمان استراحت هنگام مطالعه از این محصول استفاده می کنند.
به دلیل محبوبیت زیاد بسیاری از برندها چای های کیسه ای یا تی بگ های طعم دار مختلفی تولید کردند اما نکته مهم و قابل توجه این است که برخی از برندهای چای کیسه ای حاوی مواد سمی و سرطان زا هستند.
بسیاری از برنده چای مانند چای جمهوری(Republic of Tea) ،توئینینگز(Twinings)، یوگی(Yogi)، چای فورته(FORTE) ، مایتلی لیف(Mighty Leaf)، ریدر جوز( Trader Joe’s)، تتلی (Tetley)، لیپتون، آلگرو(Allegro)،سلستیال سیزنینگ(Celestial Seasonings)،تیوانا(Teavana)، تازو(Tazo) و بیگلو(Bigelow) حاوی مقدار زیادی مواد سمی مانند فلوراید و آفت کش ها هستند. این فلوراید مصنوعی ماده سمی بوده و میزان زیاد آن در چای خطرناک است.