او اعلام کرد در مرحله اولیه از شرکتها خواسته شد اطلاعات خود را برای تصمیمگیری آر.اف.آی (RFI) ارسال کنند که شماری از بزرگترین شرکتهای بینالمللی طرحهای پیشنهادی خود را در این زمینه به بانک مرکزی ارائه کردهاند. ارسال درخواست برای جمعآوری اطلاعات را آر.اف.آی میگویند. کرمانشاه گفت: تا ۶ ماه آینده کار در مراحل اجرایی قرار میگیرد؛ بنابراین امیدواریم از اوایل سال آینده این طرح عملیاتی شود. او توضیح داد: با اجرا و بهرهبرداری از این طرح، ایرانیان میتوانند در مسافرتهای خارجی از کارتهای بانکی خود استفاده کنند. گردشگران و مسافران خارجی در داخل ایران نیز امکان استفاده از کارتهای بانکی خود را در شبکه بانکی ایران دارند.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی یادآوری کرد به دلیل دور بودن نظام بانکی ایران از استانداردهای بینالمللی و مقررات بانکی در سالهای گذشته، اتصال به کارتهای بینالمللی پیچیدگیهای خاصی دارد و باید از نظر عملکرد، امنیت و انطباق با استانداردها در سطح بالایی باشد. کرمانشاه افزود: در صورت بهرهبرداری از این طرح، بستر و زیرساختی فراهم میشود که صادرکنندگان و پذیرندگان کارتهای بانکی از آن استفاده میکنند. او درباره راهاندازی طرح موبایل کارتها با همکاری شرکت ارتباطات سیار ایران توضیح داد: زیرساختهای این امر آماده شده و قرار است تا پایان سال عملیاتی شود.
طبق این گزارش، مدیر اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی اوایل امسال اعلام کرده بود در پسابرجام، مذاکراتی با شبکه پرداخت بینالمللی جی.سی.بی (JCB) ژاپن و شبکه یو.پی.آی (UPI) چین که از ضریب نفوذ مناسبی در آسیا، اروپا و جنوب شرق آسیا برخوردارند، آغاز شده است. به گفته «داود محمدبیگی»، براساس بررسیهای بانک مرکزی نزدیک به ۳۰ درصد پایانههای فروشگاهها امکان پذیرش شبکههای پرداخت بینالمللی را دارند.