رحمانی فضلی خبر داد دفع عملیات ۲۰ تیم تروریستی در ایام اربعین/ لزوم ایجاد دبیرخانه دائمی مراسم اربعین/ تلاش برای لغو روادید در سال ۹۶

 

خبرگزاری فارس: دفع عملیات ۲۰ تیم تروریستی در ایام اربعین/ لزوم ایجاد دبیرخانه دائمی مراسم اربعین/ تلاش برای لغو روادید در سال 96

وزیر کشور گفت: ٢٠ تیم تروریستی قصد اقدام خرابکارانه در ایام اربعین را داشتند که شناسایی شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصر امروز در بیست و هشتمین نشست ستاد مرکزی اربعین حسینی که در محل وزارت کشور برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: در مراسم بزرگ اربعین بیش از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر خدمات و امکانات مورد نیاز ارائه شد.

وی در ادامه با تقدیر از تمامی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های عضو ستاد و همچنین سایر دستگاه‌هایی که در برگزاری مراسم اربعین همکاری داشته‌اند، افزود:  در مراسم اربعین سال جاری ۲۴۰۰ ویزا برای ایرانیان و تعدادی نیز برای اتباع خارجی صادر شد. همچنین بیش از ۱۰۰ تن دارو در داخل عراق توزیع  و به یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر خدمات درمانی ارائه شد.

وزیر کشور اضافه کرد: علی‌رغم تلاش‌هایی که در برگزاری مراسم اربعین صورت گرفت حادثه حله عراق موجب تأثر خاطر مردم و مسئولان ایرانی و عراقی شد. هرچند در جریان برگزاری این مراسم نیز ۲۰ گروه عملیات تروریستی و انتحاری که قصد اقدامات خرابکارانه داشته‌اند مورد شناسایی قرار گرفته و ۵ گروه مورد دفع قرار گرفته و تروریست‌ها دستگیر شدند و تنها توانستند در ۲ مورد عملیات انجام دهند و مابقی عملیات‌ها خنثی شد.

رحمانی فضلی با تقدیر از اقدامات سپاه و بسیج در خدمت‌رسانی به زائران و برقراری امنیت گفت: هنگامی که مرز مهران بسته شد و حدود ۱۰۰ هزار نفر بدون ویزا یا با ویزا در پشت مرز معطل شده بودند و با توجه به وضعیت جوی نامناسبی که وجود داشت همه نیروها در آن زمان زحمات زیادی کشیدند به خصوص ستاد کل نیروهای مسلح، بسیج و سپاه در برقراری امنیت، تأمین خدمات تلاش بسیاری انجام دادند که منجر شد این مشکلات در ۲۴ ساعت برطرف شود که بنده از تمامی این نیروها تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه ۲۰ هزار نفر از پرسنل نیروی انتظامی در مراسم اربعین سال جاری از تأمین امنیت ترافیکی تا صدور ویزا و مرزبانی مشارکت داشته‌اند، گفت: شهرداری‌های کشور نیز در تأمین امکانات حمل و نقل مشارکت ویژه‌ای داشتند به خصوص شهرداری تهران در قبال منطقه‌ای که به او واگذار شده بود در زمینه تأمین امکانات به خصوص در داخل عراق و انجام خدمات شهری به وظایف خود به خوبی عمل کرد که از اقدامات انجام شده تشکر می‌کنیم.

وزیر کشور با بیان اینکه با تدابیری که اندیشیده شده حدود ۲۳۰ هزار پارکینگ در مناطق مرزی برای استقرار خودروی زائرین ایجاد شد تا تردد زائران تسهیل شود، افزود: در این میان نیز کار وزارت اطلاعات برقراری امکان پنهان کار بود که در آغاز اربعین حسینی کیسی را که اقدام به صدور ویزای جعلی می‌کردند مورد شناسایی قرار داده و متلاشی کردند.

رحمانی فضلی با اشاره به دیدار خود با رهبر معظم انقلاب قبل از مراسم اربعین اظهار داشت: ایشان تأکید داشتند مراسم اربعین، منظم، مردمی، دقیق و با مراعات زوار انجام بگیرد و همچنین رئیس جمهور دستوراتی را برای تأمین امکانات لازم دادند و به شملچه نیز آمدند و به طور کلی در برگزاری مراسم اربعین کل نظام پای کار آمد و ما توانستیم این مراسم مردمی و بزرگ را برگزار کنیم.

وی ادامه داد: پس از برگزاری این مراسم نیز گزارشی را به دفتر مقام معظم رهبری دادیم که از طرف ایشان اعلام رضایت شد هرچند همه ما از حادثه‌ای که در حله عراق افتاد متأثر هستیم که به جز این مورد در تمامی مراحل کار به خوبی پیش رفت.

وی با تأکید براینکه برای رفع کم و کاستی‌ها در برگزاری مراسم اربعین در سال ۹۶ باید دبیرخانه دائمی مستقر و فعال شود، تصریح کرد: یکی از اولویت‌هایی که در سال آینده باید مورد تأکید قرار بگیرد این است که مراسم اربعین باید به صورت مردمی برگزار شود لذا دولت و حاکمیت باید تسهیل‌کننده باشند. همچنین باید در خصوص افزایش امنیت تدابیر بیشتری اندیشیده شود و دغدغه‌های امنیتی رفع شود، باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا در سال آینده بتوانیم لغو روادید داشته باشیم و از سوی دیگر مرز خسروی را برای استفاده زوار در سال آینده آماده‌سازی کنیم که توجه به این موارد می‌تواند برگزاری مراسم اربعین را بیش از پیش تسهیل کند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*