۴ آنتی بیوتیک صددرصد طبیعی


با روش‌های طبیعی و رعایت بهداشت غذایی به راحتی می‌توان بدون استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های شیمیایی از ابتلا به برخی از بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا، ورم گوش، آنژین و غیره پیشگیری کرد.

فصل سرما است و بازار مصرف آنتی بیوتیک ها داغ! اما بهتر است هر از گاهی برای تقویت سیستم ایمنی بدن تان و مقابله با برخی از بیماری ها به فکر مصرف آنتی بیوتیک های طبیعی نیز باشید. متخصصان حوزه ی سلامتی معتقدند که از روش‌های طبیعی و با رعایت بهداشت غذایی به راحتی می توان بدون استفاده از آنتی بیوتیک های شیمیایی از ابتلا به برخی از بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا، ورم گوش و آنژین و غیره پیشگیری کرد. در این مطلب کوتاه شما را با ۴ آنتی بیوتیک طبیعی آشنا می‌کنیم.

سیر

سیر

درست است که به خاطر بوی نسبتا نامطبوع سیر خیلی ها از مصرف آن چشم‌پوشی می‌کنند؛ اما باید بدانید که سیر یکی از بهترین آنتی بیوتیک های طبیعی است. این ماده ی غذایی حاوی ترکیبی به نام آلیسین است که یک آنتی اکسیدان و ضدالتهاب قوی محسوب می‌شود.

نتایج برخی از پژوهش ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه دو تا سه حبه سیر به بدن کمک می کند که با انواع مختلفی از قارچ های عامل بیماری های ریوی مقابله کند.

سیر همچنین به تنظیم فشار خون و پیشگیری از تجمع چربی در رگ‌های خونی کمک می‌کند.

 

زردچوبه

زردچوبه

اگر طرفدار غذاهای پرادویه هستید بدانید که خدمت زیادی به سلامتی تان می کنید. حتما به تمام غذاهایتان زردچوبه بزنید؛ چون مصرف منظم این ادویه به بدن کمک می کند تا با انواع مختلفی از باکتری ها مقابله کند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند زردچوبه قدرت بالایی در مقابله با علایم افسردگی و پیشگیری از سلول های سرطانی دارد.

 

 

هسته‌ی گریپ‌فروت

گریپ فروت

اگر به طور مرتب از نفخ و احساس خستگی و افسردگی رنج می برید لازم است که به فکر تقویت سیستم ایمنی بدن تان باشد. در این صورت عصاره ی دانه های گریپ فروت به دادتان می‌رسد. این دانه های ریز سرشار از فلاوونوئیدها هستند که خواص آنتی بیوتیکی قوی داشته و از بدن در برابر ۸۰۰ نوع قارچ و ویروس محافظت می‌کنند.

 

درخت چای

اگر به دنبال راه مطمئنی برای پیشگیری و مقابله با آنژین و بیماری‌های مربوط به روده‌ها هستید به سراغ درخت چای بروید. به عقیده ی محققان روغن گیاهی درخت چای خواص فوق العاده ای دارد و یک ضدویروس قوی محسوب می شود.

اگر طرفدار غذاهای پرادویه هستید بدانید که خدمت زیادی به سلامتی تان می کنید. حتما به تمام غذاهایتان زردچوبه بزنید؛ چون مصرف منظم این ادویه به بدن کمک

می کند تا با انواع مختلفی از باکتری ها مقابله کند

برای درمان آنژین یا دل درد دو قطره از این روغن را با عسل مخلوط کرده و روزانه دو مرتبه میل کنید. بعد از چند روز شاهد بهبودی چشم‌گیری در وضعیتتان خواهید بود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*