آخرین خبر :

وقتی معده آنفلوآنزا می گیرد

تهران – ایرنا – آنفلوآنزای معده یا گاستروانتریت ویروسی، به التهاب و عفونت روده و معده گفته می شود و در پاییز و زمستان شایع تر است.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا، این عارضه برخلاف نامش هیچ ارتباطی با آنفلوآنزا ندارد و بر اثر ویروس های مختلفی از جمله نورو ویروس، روتاویروس و آدنوویروس ایجاد می شود. معمولا این بیماری بر اثر تماس با فرد آلوده و مصرف آب و غذایی آلوده به وجود می آید.

**مهمترین علایم بیماری کدامند
احساس درد در ناحیه شکم (روده و معده)، بادگلو، نفخ، اسهال، مدفوع سبز رنگ، سوء هاضمه، حالت تهوع، استفراغ، کاهش آب بدن، لرز، خشکی دهان، انسداد معده، احساس تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، تب، ضعف، کاهش اشتها، تعریق، سردرد، کاهش ادرار و کاهش وزن از مهمترین علایم این بیماری هستند.

**نحوه درمان
هیچ درمان پزشکی برای این عارضه وجود ندارد و بیمار پس از حدود ۱۰ روز بهبود می یابد. ولی برخی عوامل در تسریع روند بهبود موثر هستند. این عوامل عبارتند از:
-نوشیدن آب کافی
نوشیدن آب کافی و آب رسانی به بدن باید در طول بیماری مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه به دلیل اسهال و استفراغ، آب بدن کاهش می یابد. برخی محققان مصرف الکترولیت های حاوی نمک و مواد معدنی را مفید می دانند.
-نوشیدن آب میوه های اسیدی مانند آب پرتقال ممنوع است.
-اگر کودک شیرخوار به این عارضه مبتلا شده است، با مشورت پزشک از مصرف شیر اجتناب شود.
-از مصرف لبنیات، کافئین، غذاهای تند، پرادویه و چرب، نیوکوتین و مشروبات الکلی اجتناب شود.
-سبزیجات و میوه ها قبل از مصرف خوب شسته شوند.
-گوشت و مرغ در مدت زمان بیشتری طبخ شود و از مصرف کباب خودداری شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*