متخصص بیماری‌های غدد در گفت‌وگو با فارس: کاهش وزن ناگهانی را جدی بگیرید/ تأثیر تیروئید در زایمان زودرس و سقط جنین

 

خبرگزاری فارس: کاهش وزن ناگهانی را جدی بگیرید/ تأثیر تیروئید در زایمان زودرس و سقط جنین

متخصص بیماری‌های غدد با اشاره به اینکه بسیاری از بیمارانی که تیروئیدشان بیش‌ از حد فعال شده است، درجاتی از کاهش وزن را تجربه می‌کنند، گفت: شناخت بیماری‌های مربوط به غده تیروئید در دوران بارداری کمک بزرگی به جنین و مادر می‌کند.

مهدیار زمان زاده در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در ارتباط با پرکاری تیروئید اظهارداشت:از آنجا که متابولیسم پایه در بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید افزایش می‌یابد، در واقع بسیاری از بیمارانی که تیروئیدشان بیش‌ از حد فعال شده است، درجاتی از کاهش وزن را تجربه خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه میزان این کاهش وزن با شدت فعالیت غده تیروئید در ارتباط خواهد بود، گفت: بنابراین، اگر غده تیروئید بیش‌ از حد فعال شود، متابولیسم پایه افزایش می‌یابد و افراد برای حفظ وزن موجود خود به کالری بیشتری نیاز خواهند داشت.

متخصص بیماری‌های غدد گفت: اگر شخصی کالری مصرفی خود را برای جبران کالری اضافی سوزانده شده، افزایش ندهد، دچار کاهش وزن خواهد شد.

زمان زاده اضافه کرد: بارداری گاهی مشکلاتی برای مادر خواهد داشت که باید تحت کنترل قرار گیرد.یکی از مهمترین مشکلات بارداری کم کاری تیروئید است که باید درمان شود تا زایمان با موفقیت انجام گیرد.

 وی افزود: زایمان زودرس، مسمومیت باردرای، سقط جنین، فشار خون ناشی از بارداری، اختلالات رشد در کودک، آسیب های مغزی، کاهش آهن بدن و افزایش فشار خون از عوارض کم کاری تیروئید در زنان باردار به شمار می‌رود.

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*