درمان بیش از یک میلیون بیمار مبتلا به هپاتیت C با داروی جدید

هپاتیت c

بیش از یک میلیون نفر طی دو سال گذشته با روش درمانی جدید برای مقابله با هپاتیت C درمان شده‌اند.

به گزارش ایسنا، در مدت دو سال گذشته بیش از یک میلیون بیمار مبتلا به هپاتیت C در کشورهایی با درآمد پایین و متوسط با کمک این روش درمانی جدید تحت درمان قرار گرفته‌اند.

در سال ۲۰۱۳ استفاده از نوعی آنتی‌ویروس‌ موسوم به DDA برای اولین بار در درمان هپاتیت C مورد تایید قرار گرفت. هرچند این نگرانی گسترده وجود داشته که قیمت بالای این شیوه درمانی مانع از دسترسی بیش از ۸۰ میلیون بیمار مبتلا به هپاتیت C به آن در سراسر جهان شود.

تاثیر درمانی داروهای جدید بیش از ۹۵ درصد است و عوارض جانبی آن نسبت به روش‌های درمانی پیشین کمتر است و می‌تواند این بیماری را در مدت سه ماه به طور کامل درمان کند. با حمایت‌های سازمان جهانی بهداشت (WHO) و دیگر سازمان‌ها تعدادی از کشورهای با درآمد پایین و متوسط از جمله آرژانتین، برزیل، مصر، گرجستان، اندونزی، مراکش، نیجریه، پاکستان، فیلیپین، تایلند و اوکراین این دارو را دریافت کرده‌اند.

دکتر “گاتفرید هیرنشال” مدیر دپارتمان برنامه هپاتیت و HIV سازمان جهانی بهداشت گفت: به حداکثر رساندن دسترسی به داروی هپاتیت C برای این سازمان در اولویت است. همچنین تلاش دولت‌ها برای پیشرفت در درمان مبتلایان به هپاتیت C امیدارکننده است هرچند همچنان بیشتر افراد نمی‌توانند به این روش‌های درمانی دسترسی داشته باشند.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، بررسی‌ها نشان می‌دهد تمایلات سیاسی، حمایت جوامع مدنی و مذاکرات انجام شده شرایطی را فراهم آورده تا هپاتیت C، بیماری که سالانه به مرگ ۷۰۰ هزار نفر منجر می‌شود مورد توجه قرار گیرد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*