جوانسازی پوست با گوجه فرنگی/ این ژل طبیعی پوست شما را جوان می کند

استفاده از میوه ها و سبزیجات، دمنوش و بخور گیاهان دارویی در روند جوانسازی و رطوبت رسانی پوست تاثیر چشمگیری دارد.

حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: برای جوانسازی و پیشگیری از ایجاد چین و چروک حفظ رطوبت پوست ضروری است.
وی اظهار داشت: در پوست هایی که از رطوبت کافی برخوردار نیستند باید با آب رسانی مناسب به سلول های پوست به فرآیند ترمیم و بازسازی آن کمک کرد.
عظمایی با تاکید بر اینکه رفع تجمع چربی بیش از حد در پوست در ایجاد طراوت پوست موثر است، بیان کرد: تابش آفتاب به خاطر اشعه ماورای بنفش موجب تحریک پوست و تجمع چربی زیاد بر سطح پوست می شود.
این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: در برخی مشاغل مانند افرادی که با شوینده های اسیدی حساسیت‌زا سر و کار دارند یا کسانی که با سنگ و خاک مجاورت دارند احتمال بروز آلرژی های پوستی افزایش پیدا می کند.
وی تصریح کرد: در حفظ زیبایی پوست مسئله پیشگیری و مراقبت حائز اهمیت است که استفاده از کرم های ضدآفتاب و مرطوب کننده های متناسب با نوع پوست در ایجاد لطافت و شادابی آن تاثیر چشمگیری دارد.
عظمایی تاکید کرد: به طور کلی برای انجام پاکسازی پوست باید از شوینده های مجاز و مناسب که چربی های زائد را از روی پوست رفع می کنند استفاده کرد تا پوست بتواند روند ترمیم و بازسازی را به خوبی انجام دهد.
این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: افرادی که دارای طبع مرطوب هستند معمولا در معرض مشکلات پوستی نیستند و بیشتر افراد دارای طبع گرم و خشک، سرد و خشک دچار مشکلات پوستی می شوند، همچنین در افراد دارای طبع صفراوی خشکی پوست بیشتر مشاهده می شود‌.
وی تاکید کرد: افراد باید از استعمال دخانیات، مصرف غذاهای صفرا ساز مانند ادویه جات، شکلات، غذاهای سرخ کردنی و فست فودها برای داشتن پوست سالم پرهیز کنند.
عظمایی با بیان اینکه پاکسازی کبد، روده و کلیه ها در ایجاد شادابی و سلامت پوست حائز اهمیت است، اظهار داشت: مصرف آب انار، جوشانده عناب و انواع میوه ها و سبزیجات تازه در ایجاد سلامت پوست بسیار اهمیت دارد.
این پژوهشگر طب سنتی اذعان کرد: مصرف عرق شاتره، کاسنی، خارشتر، خارخاسک و کیالک ۳ استکان در روز، نیم ساعت قبل یا ۲ ساعت بعد از صرف غذا به همراه یک قاشق چای خوری سکنجبین موجب پاکسازی سیستم خونرسانی می شود.
وی گفت: لایه برداری آرد باقالا، آرد عدس به همراه کمی کف دریا، سدر ، بابونه، ماست و لیمو ترش به عنوان ماسک به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بر روی پوست برای سلامت آن توصیه می شود، لازم به ذکر است که در پوست های چرب، سرکه و در پوست های خشک شیر به جای آن استفاده شود.
عظمایی با بیان اینکه استفاده از روغن گل راعی، روغن گل مغربی، روغن بابونه و روغن بادام شیرین در پوست های خشک سبب آب رسانی و لطافت آن می شود، تصریح کرد: خوردن میوه هایی مثل سیب، لیموترش، آناناس، شلیل، لیمو شیرین، کاهو و خیار موجب پاکسازی خون و طراوت پوست می شود.
این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: استفاده از ماسک کدو، خیار و  پوست موز تاثیر زیادی در رطوبت رسانی و جوان سازی پوست دارد‌.
وی ادامه داد: استفاده از ماسک گوجه فرنگی سالم و رسیده بر روی پوست می تواند به لایه برداری و رفع چین و چروک صورت و پاکسازی آن کمک کند.
عظمایی عنوان کرد: استفاده از ژل آلوئه ورا به دلیل خواص فراوانی که در جوانسازی پوست و از بین بردن جای جوش دارد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بر روی پوست سبب آب رسانی سریع و ترمیم کنندگی پوست و عوارض ناشی از آفتاب سوختگی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: بخور بابونه، گل بنفشه و تخم گیشنیز در پاکسازی پوست تاثیر چشمگیری دارد، همچنین در پوست های دارای جوش های عفونی بخور بابونه، پونه و تخم گیشنیز بسیار موثر است.
وی بیان کرد: مدت زمان انجام بخور باید  ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و یک روز در میان صورت بگیرد، استفاده زیاد از بخور سبب خروج چربی زیر پوست و از بین رفتن رطوبت پوست می شود.
عظمایی یادآور شد: استفاده از ترکیب صدر و بابونه به همراه سرکه یا گلاب به عنوان ماسک برای از بین بردن جوش های سر سیاه تاثیر چشمگیری دارد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*