اهمیت درمان “سینوزیت” در مبتلایان به سردردهای میگرنی‌ و فشارخون

سینوزیت

‌یک متخصص عفونی گفت: سینوزیت نظم و تنظیم عروق را به هم می‌ریزد و سبب می‌شود سردردهای عروقی (میگرن) و فشار خون از کنترل خارج شوند.

‌دکتر محمدرضا ناظر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حفره‌هایی نظیر سینوس‌های صورت، گوش میانی، کیست‌های کبدی و کلیوی و هر جای بدن انسان که حفره باشد درمان عفونت در آنها مشکل است؛ چراکه خون‌رسانی درون حفره‌ها انجام نمی‌شود.

وی ادامه داد: مصرف آنتی‌بیوتیک‌های بسیار زیاد که برای درمان جوش صورت استفاده می‌شود، منجر به مقاوم‌سازی بدن شده و حتی میکروب‌هایی که در سینوس‌ها وجود دارند به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم می‌شوند.

این متخصص عفونی تصریح کرد: چنانچه افرادی دچار سینوزیت، عفونت‌ها تنفسی فوقانی و تحتانی هستند باید آنتی‌بیوتیک‌های قوی‌تر مصرف کنند.

وی گفت: چنانچه فردی در طی یک ماه اخیر برای درمان گلودرد و عفونت ادراری و… آنتی‌بیوتیک مصرف کرده باشد و امروز دچار سینوزیت شده باشد، باید آنتی‌بیوتیک قوی جهت درمان استفاده کند.

ناظر با بیان اینکه مصرف آنتی‌بیوتیک برای درمان سینوزیت ضروری است، بیان کرد: بهترین راه پیشگیری این است که افراد پس از استحمام موهای خود را خشک کرده و در معرض کولر یا باد سرد قرار نگیرند یا در محل جریان باد نخوابند؛ چراکه منجر به تشدید این بیماری می‌شود.

این متخصص عفونی با اشاره به اینکه چنانچه سینوزیت درمان نشود، فردی که میگرن دارد، این عارضه‌اش تشدید می‌شود، افزود: افرادی که از فشار خون رنج می‌برند چنانچه بیماری سینوزیت آنها کنترل نشود، فشار خون نیز به طور کامل درمان نخواهد شد؛ چراکه سینوزیت نظم و تنظیم عروق را بر هم می‌ریزد و این باعث می‌شود سردردهای عروقی (میگرن) و فشار خون از کنترل خارج شوند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*