عبدالوحید فیاضی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساری درباره مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار کرد: صندوق قرضالحسنه فرهنگیان تقریباً حدود دو دهه برای رفاه، پرداختن به امور معیشتی و آنچه که بهعنوان نیازهای جامعه فرهنگی کشور بوده شکل گرفته است.
وی بیان کرد: طی سالها این صندوق خدماتی که باید ارائه میداد را نداد و شفافسازی در این صندوق صورت نگرفته است، بهگونهای که معلمان از فرآیندها و پروسههایی که در آن میگذرد بیاطلاع هستند.
مدیرکل اسبق آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه شاید اغلب معلمان نمیدانند صندوق ذخیره فرهنگیان چه درآمد و فعالیتی دارد، افزود: این صندوق عملاً تبدیل به شرکت بزرگی شده و شرکتها و هولدینگهای نفت و گاز، پتروشیمی، خدمات، بیمهای و بانکها که بانک سرمایه یکی از اینها بوده جزء فعالیتهای عمده این صندوق ذخیره است.
وی با اعلام اینکه در طول مجلس نهم چندین بار این موضوع را مطرح و پیگیری کردیم، اضافه کرد: به هر حال دولت تمایلی به پرداختن به این موضوع نداشت و در نهایت به تحقیق و تفحص منجر شد.
فیاضی با اشاره به اینکه هیأتی شکل گرفت و اقدامات اولیه انجام شد، اظهار کرد: به دلیل اینکه به پایان مجلس نهم نزدیک شده بودیم و فضای انتخاباتی بود به این موضوع بیتوجهی شد و در نهایت عملاً کارش تعطیل شد.
وی با بیان اینکه در مجلس دهم نمایندگان بهویژه اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات پیگیر امور بودند تازه مشخص شد فساد اقتصادی بزرگی در آنجا صورت گرفته است، تصریح کرد: البته به نظر میرسد اطلاعات موجود بخشی از فساد ۸ هزار میلیارد تومان اعلام شده که موضوع بیش از اینها باشد، دلیل آن این است که سیاسیون در آنجا بیشتر دخالت دارند جریان خاص حتی یک فرد خاص در آنجا اثرگذاری زیادی دارد و با عنوان هیأت مدیره و مدیرعامل نقشآفرینی میکنند الان هم که هیأت مدیره دوباره جدید شکل گرفته باز از همان جنس است و خیلی تفاوت ندارد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم شورای اسلامی با تأکید بر اینکه این موضوع باید بهصورت جدی توسط مجلس شورای اسلامی پیگیری شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در ارتباط با حقوق معلمان توجه لازم صورت گرفته اگر بخواهیم از جیب آنان بزنیم و بهعنوان فساد اقتصادی مطرح شود فاجعه بزرگی است که جامعه فرهنگی به هیچ وجه تحمل شنیدن این خبر را ندارد.