محققان: کاهش خطر ابتلا به آلرژی به تخم مرغ و بادام زمینی با مصرف آنها در دوران نوزادی

 

تهران-ایرنا- نتیجه یک مطالعه نشان می دهد که مصرف بادام زمینی و تخم مرغ در دوران نوزدای خطر ابتلا به آلرژی نسبت به این مواد غذایی را در سال های بعدی زندگی کاهش می دهد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه دیلی میل، مطالعه محققان انگلیسی نشان داد تغذیه کودکان با بادام زمینی در فاصله سنی چهار تا ۱۱ماهگی خطر ابتلای آنها به آلرژی نسبت به بادام زمینی را در سال های بعدی زندگی تا ۷۰ درصد کاهش داد

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*