یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف سبریجات پاییزی در هر وعده غذایی از بروز بیماری ها در این فصل جلوگیری می کند.
رضا جعفری متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره اهمیت مصرف سبزیجات گفت: در فصل پاییز یکی از نیازهای بدن برای محفوظ ماندن از انواع بیماری ها، مصرف سبزیجات تازه مانند هویج، پیاز، کلم، سیب زمینی، کدو تنبل، چغندر و تره فرنگی است.
جعفری با بیان اینکه گیاه کلم حاوی ویتامین c است، اظهار داشت: کلم، منبع مهمی برای دریافت مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم و بتاکاروتن است و به دلیل اینکه این گیاه ۱۵ تا ۲۵ درصد از کالری بدن انسان را جذب می کند مانع از افزایش اضافه وزن در افراد می شود.
وی با بیان اینکه با مصرف کلم می توان بعضی بیماری ها را درمان کرد، اذعان داشت: استفاده از کلم از بروز بیماری های مانند یبوست، برونشیت، زخم معده، آرتروز و سرطان در مصرف کنندگان جلوگیری می کند.