-
مواد لازم: *تخم مرغ: ۵ عدد *شکر: ۱ پیمانه *وانیل شکری: ۱ قاشق چایخوری *کره یا روغن مایع: ۱ پیمانه *آرد: ۳ پیمانه *نمک: ۸/۱ قاشق چایخوری *بیکینگ پودر: ۱ قاشق سوپخوری *شیر: ۱/۲و ۱ پیمانه *هل: ۱ قاشق چایخوری *زعفران دم کرده: مقداری *مواد لازم شربت: *آب: ۲/۳پیمانه *شکر: ۱و۱/۲ پیمانه *گلاب: ۲/۳پیمانه *زعفران دم کرده: مقداری *جوهر لیمو یا آبلیموی تازه: ۱ قاشق چایخوری*
- چگونگی تهیه:
ابتدا تخم مرغها را در ظرفی شکسته کمی با همزن می زنیم. وانیل و شکر را اضافه کرده باز با همزن خوب می زنیم تا سفید و کشدار شود. سپس روغن را اضافه کرده به آرامی مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده سپس مواد خشک و شیر را به طور متناوب اضافه می کنیم تا یکدست شود و در سینی به ابعاد ۲۸ *۲۰ سانتی متر کاغذ روغنی انداخته چرب می کنیم. مواد را ریخته و برای روی کیک یک عدد تخم مرغ کامل را همراه یک قاشق سوپخوری ماست و کمی زعفران دم کرده با همزن خوب می زنیم و به آرامی با قاشق روی سطح کیک پهن می کنیم. سپس طبقه وسط فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد می پزیم.
طرز تهیه شربت کیک باقلوا:
آب و شکر را روی حرارت گذاشته تا کمی قوام بیاید سپس گلاب و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم یک جوش که زد خاموش می کنیم و آبلیمو را اضافه می کنیم وقتی کیک را از فر بیرون آوردیم کمی که خنک شد به شکل دلخواه برش زده و شربت را روی آن می دهیم و سطح آن را با پودر یا خلال پسته تزیین می کنیم