- چگونگی تهیه:
ابتدا گوشت را بعد از بازبینی و گرفتن چربی زاید می شوریم. سپس با کارد نازک و تیزی چند جای گوشت را به عمق ۲ سانت سوراخ می کنیم. حبه های سیر را داخل گوشت فرو می کنیم و با نخ نسبتا کلفتی آن را می بندیم. بعد گوشت را با فلفل سیاه طعم دار می کنیم. سپس روغن و کره را روی گوشت می مالیم. سپس در ظرف مورد نظر می گذاریم و ظرف را در فر قرار می دهیم. حرارت فر ۳۵۰ درجه فارنهایت باید باشد و از قبل گرم شده باشد. روی ظرف در این مرحله هیچ روکشی نمی گذاریم و ۳۰ دقیقه آن را رست می کنیم و در این مدت دو تا سه بار پشت و رو می کنیم. بعد از این مدت سبزیجات و آب جوش را به ظرف اضافه می کنیم و روی آن را روکش آلومینیوم می کشیم. بیست دقیقه از پخت گذشت سبزی ها را خارج می کنیم تا رنگ عصاره را تیره نکنند. در انتها نخ را جدا می کنیم و ژیگو را برش می زنیم و با سبزیجات بخار پز شده تزئین می کنیم.