محققان پی بردند؛ نقش حفاظتی باکتری های روده در مقابله با آلرژی ها

طبق یک مطالعه جدید، میکروب های روده تعیین می کنند که ما به آلرژی ها مبتلا می شویم یا نه.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه سانفرانسیسکو کالیفرنیا و نظام سلامت هنری فورد شهر دیترویت، نمونه مدفوع ۱۳۰ کودک را بررسی کردند. بعد از انجام آزمایشات ژنتیکی بر روی نمونه ها که از یک ماهگی آنها جمع آوری شده بود، تیم تحقیق دریافت کودکان دارای یکی از سه نوع الگوی متمایز باکتری و قارچ در روده شان هستند.

این الگوها با این احتمال مرتبط بود که کودکان در سنین ۲ تا ۴ سال مبتلا به آسم با آلرژی تشخیص داده می شوند. کوچک ترین گروه متشکل از ۱۱ کودک، در مقایسه با دو گروه دیگر سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به آلرژی قرار داشتند.

کودکان دارای سالم ترین جامعه میکروب های روده موسوم به میکروبیوم دارای میزان بیشتری مولکول و سلول شناخته شده در جهت کاهش التهاب و تنظیم سیستم ایمنی بدن بودند.

دکتر کریستین کول جانسون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «به نظر می رسد جوامع میکروبی درون بدن می توانند بیانگر علت بروز آسم و آلرژی در کودکان باشند.»

به گفته محققان، کودکان در معرض ریسک بالای ابتلا به آلرژی فاقد برخی گونه های نرمال باکتری های روده بوده و بیشتر دارای سایر گونه های قارچی هستند و محصول جانبی متابولیکی آنها حاوی چربی های نظیر ۱۲,۱۳ DIHOME است. این ماده شیمیایی موجب می شود سیستم ایمنی بدن بیش از اندازه حساس شده و در معرض ریسک بالای آلرژی قرار گیرد.

همچنین محققان به دو فاکتور پرخطر دیگر نیز پی بردند: داشتن سگ در خانه و جنسیت که در پسران احتمال فقدان روده سالم بیشتر است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*