- چگونگی تهیه:
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا پوک شوند.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
خرما را اضافه کنید و باز هم خوب بزنید.
آرد ، بیکینگ پودر ، هل و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید. مخلوط آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید.
کیک را در قالب میان تهی به قطر ۳۰ سانتی متر و ارتفاع ۸ سانتی متر که کف آن را چرب کرده ای بریزید و روی مواد را صاف کنید و به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید.
کیک را بعد از پخت از فر بیرون آورده و با برش های خرما تزئین کنید.