مواد لازم :
بادنجان ۴ عدد خرد شده
نصف فلفل دلمه نگی خرد شده قرمز
قارچ خرد شده یک پیمانه
مغز تخمه آفتابگردان ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
گوجه فرنگی دو عدد
یپازداغ عسلی یک پیمانه
سیر یکعدد
یک ق آرد سفید
نمک و فلفل و زردچوبه
مرغ ریش شده یک پیمانه
بادمجان ها رو با پوست خرد کنین .گوجه فرنگی رو خرد کنین . مرغ رو ریش کنین . کمی روغن و پیاز داغ و سیر رو توی ماهیتابه بریزین و بعد بادنجان رو بهش اضافه کنین تا تفت بخوره . گوجه فرنگی و فلفل دلمه و قارچ رو هم اضافه کنین . تفت بخوره وبا بخارنرم بشه و آبش کشیده بشه . تخم مرغ ها رو توی کاسه ای گود بشکنین . مایه آماده شده رو که کمی خنک کردین توش بریزین . آرد و نمک و فلفل و ادویه و تخمه آفتابگردون رو اضافه کرده و مخلوط کنین . تابه دیگه رو روی حرارت داغ کنین و کمی روغن توش بریزین و مایه رو داخلش ریخته و صاف کنین . بذارین یکطرف خودش رو بگیره و سرخ بشه و طرف دیگه رو برگردونین .