ناگت مرغ

  • ناگت مرغ
    مواد لازم: *فیله مرغ: ۵۰۰ گرم* پیاز کوچک: ۱ عدد * سیر: ۲ حبه* تخم مرغ: ۱ عدد* آرد نان خشک: ۱ پیمانه* نمک و فلفل: به میزان لازم* آرد سفید: ۲ تا ۳ ق.غ * تخم مرغ زده شده: ۱ عدد * آرد سوخاری ادویه دار: ۳۰۰ گرم*
  • چگونگی تهیه:

    مرغ، پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد و نان خشک را در دستگاه میکسر ریخته و کاملا نرم کنید. این مخلوط را سه ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از این مدت به هر شکل که خواستید فرم دهید و در آرد بغلتانید و در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. حتما در این مرحله آن راهشت ساعت در یخچال قرار دهید و بعد در روغن داغ سرخ کنید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*