مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در بیرجند رتبه بندی شد

۲۱ مرکز عرضه گوشت قرمز( قصابی) در بیرجند ارزیابی و درجه کیفی گرفتند.

 مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح رتبه بندی مراکز فروش فرآوردههای خام دامی در بیرجند گفت: این طرح برای اولین بار در کشور در شهرستان بیرجند اجرایی شده است.

دکتر علیرضا رفیعی پور افزود: این طرح در دو مرحله انجام میشود که اولین مرحله آن در بیرجند به پایان رسیده است.

وی یادآور شد: درفاز اول این طرح کار بررسی سوابق و پیشینه تخلفات بهداشتی و اخذ اطلاعات از منابع مختلف از جمله فنی، تخصصی ، صنفی و شرعی در چندین جلسه کار کارشناسی به مدت ۶ ماه پیگیری شد.

وی بر اساس این پیگیری ها ادامه داد: در راستای اجرای این طرح، مراکز عرضه مواد پروتئینی در ۱۰۰ آیتم مانند استانداردهای کیفی محصول، بهداشت محیط عمومی و شخصی، سوابق و پیشینه های قضایی مورد بررسی قضایی قرار گرفتند.

به گفته وی این اقدامات چند ماه اخیر در راستای ارتقای سطح بهداشتی مراکز یاد شده و برخوردهای قاطع با متخلفان کشتار غیر مجاز دام در بیرجند، منجر به بهبود شرایط بهداشتی حداقل نمره ارزیابی برای مراکز مذکورشد.

رفیعی پور گفت: در اجرای این طرح، ۵ قصابی برتر دارای درجه ۲، ۹ قصابی دارای درجه ۳ و ۷ قصابی نیز دارای درجه ۴ شدهاند و سایر قصابیها نیز با برگزاری دورههای آموزشی ارتقا می یابند.

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*