شیرینی ملکه بادام

  • مواد لازم: *آرد: ۱۹۰ گرم *پودرشکر: ۱۰۰ گرم *کره: ۹۰ گرم *تخم مرغ: ۱ عدد *پودر وانیل یا هل: ۲/۱ قاشق چایخوری *مواد رویه شیرینی: *عسل: ۱۰۰ گرم *خلال بادام: ۱۰۰ گرم *کره: ۳۰ گرم *خامه صبحانه: ۲۵ گرم *شکر: ۵۰ گرم *شربت ذرت: ۱ قاشق سوپ خوری*
  • چگونگی تهیه:

    ابتدا کره را به همراه پودر شکر بوسیله همزن برقی بزنید تا سبک و سفید شود. تخم مرغ را اضافه کنید و خوب بزنید. و در انتها اسانس دلخواه و آرد را اضافه کنید. در این مرحله مواد را در حد مخلوط شدن با همزن برقی بزنید.
    مواد حاصل را در سینی چرب شده به ابعاد ۲۰*۳۰ بریزید و بوسیله پالت سطح آن را صاف کنید. سینی را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ تا ۱۵ قرار دهید. بعد از پخت سینی را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
    تمامی مواد رویه بجز بادام را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و بعد بادام را اضافه و از روی حرارت بردارید.
    مواد رویه را روی لایه زیرینی که از قبل درست کرده اید ریخته و برای مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سینی را در فر بگذارید. از فر خارج کنید و بگذارید شیرینی داخل سینی سرد شود و به دلخواه برش دهید و با شکلات ذوب شده و پودر پسته تزئین و سرو نمائید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*