دسر تیرامیسو

 

  •  
  • دسر تیرامیسو کلاسیک
    مواد لازم: *پنیر ماسکار پونه یا پنیر خامه ای بی نمک: ۳۰۰ گرم *خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم *تخم مرغ: ۲ عدد *پودر شکر: ۳ ق.س *قهوه غلیظ: یک سوم پیمانه **بیسکوئیت لیدی فینگر: به مقدار لازم*
  • چگونگی تهیه:ابتدا قهوه دم کرده غلیظ را که بهتر است با قهوه اسپرسو تهیه شده باشد آماده می کنیم. سفیده تخم مرغ را به همزن برقی آنقدر بزنید تا فرم بگیرد.
    زرده تخم مرغ را با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا رنگش روشن و غلیظ شود.
    پنیر خامه ای را هم کمی با همزن دستی بزنید تا بافت آن یکنواخت شود.
    خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید. این کار را به وسیله لیسک یا همزن دستی انجام دهید.
    سفیده فرم گرفته تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید.دقت کنید که مواد پف خود را از دست ندهد.
    حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید. هم می توانید از ظرف پیرکس استفاده کنید که در این صورت دسر را در همین ظرف هم می توانید سرو کنید و هم می توانید از یک رینگ برای دسر استفاده کنید. لیدی فینگر ها (دستور تهیه آن در شماره های قبلی داده شده است)را درون قهوه زده و ته ظرف بچینید.مابقی مواد تخم مرغی را رویش بریزید و کاملا صاف کنید. دسر را به مدت حداقل ۱۲ ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید. روی ظرف را سلفون بکشید.ضمنا پنیر خامه ای که نمک داشته باشد طعم تیرامیسو  را تغییر می دهد.

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*