- کار مقدماتی:
بادمجان ها را پوست کنده به نمک آغشته کرده و با مقداری روغن سرخ کرده تا طلایی شود
گوشت را لقمه ای نموده با مقداری پیاز عسلی شده تفت داده و با زردچوبه تفت داده با مقداری آب جوش می پزیم
عدس را با مقداری نمک و دارچین می پزیم.
پیاز دوم را خلالی سرخ کرده و تزئین کرده و نعناع داغ را با مقداری روغن تفت می دهیم.
زعفران را دم کرده و کشک را با مقداری آب می جوشانیم.
روش پخت:
ابتدا با دمجان ها را می کوبیم بعد گوشت و عدس را اضافه نموده و می کوبیم تا کاملا له شود آب گوشت، زعفران، مقداری نعناع داغ، نمک، فلفل و دارچین اضافه نموده تا جا بیافتد و در نهایت با مقداری کشک با زعفران و نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.