آخرین خبر :

حلیم بادمجان (آموزش شماره ۳)

 

  • حلیم بادمجان (آموزش شماره 3)
    مواد لازم: *بادمجان قلمی: ۱/۵ کیلو *پوست سر دست گوسفند: ۵۰۰ الی ۷۵۰ گرم *عدس: ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم *پیاز: ۲ عدد *نعناع داغ: ۳ الی ۴ ق. غ *کشک: ۵۰۰ گرم *زعفران دم کرده: ۰/۵ پیمانه *روغن: ۱ پیمانه *نمک فلفل دارچین: به میزان لازم*
  • کار مقدماتی:
    بادمجان ها را پوست کنده به نمک آغشته کرده و با مقداری روغن سرخ کرده تا طلایی شود
    گوشت را لقمه ای نموده با مقداری پیاز عسلی شده تفت داده و با زردچوبه تفت داده با مقداری آب جوش می پزیم
    عدس را با مقداری نمک و دارچین می پزیم.
    پیاز دوم را خلالی سرخ کرده و تزئین کرده و نعناع داغ را با مقداری روغن تفت می دهیم.
    زعفران را دم کرده و کشک را با مقداری آب می جوشانیم.
    روش پخت:
    ابتدا با دمجان ها را می کوبیم بعد گوشت  و عدس را اضافه نموده و می کوبیم تا کاملا له شود آب گوشت، زعفران، مقداری نعناع داغ، نمک، فلفل و دارچین اضافه نموده تا جا بیافتد و در نهایت با مقداری کشک با زعفران و نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*