باقلوای گوشت
مواد لازم باقلوای گوشت
مواد لازم برای خمیر:
آرد ۳ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
شیر۱پیمانه
نمک۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری پر
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
مواد میانی:
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نصفه فنجان
ذرت ۱ فنجان
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوای گوشت
طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :
تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده میشود .
طرز تهیه باقلوای گوشت :
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخکرده را به همراه ذرت، فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی به پیاز اضافه کنید.
در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر آن را باز کنید.
کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده شود.
مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کنارههای آن را به لایه اول متصل کنید.
در نهایت مقداری زرده تخممرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
این غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.