باقلوای گوشت

 

 

مواد لازم باقلوای گوشت

مواد لازم برای خمیر:

آرد  ۳ پیمانه

شکر ۱ قاشق غذاخوری

شیر۱پیمانه

نمک۱ قاشق چای خوری

بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری پر

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

مواد میانی:

 

پنیرپیتزا  ۱۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده  ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای نصفه فنجان

ذرت ۱ فنجان

پیاز ۱ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

رب گوجه  ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوای گوشت

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :  

تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

 

طرز تهیه باقلوای گوشت :

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.

گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.

در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

 

در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.

کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده شود.

 

مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.

در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.

این غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

بازدیدها: ۸۹

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*