دفاع یک نماینده اصلاح طلب از رای به کدخدایی
غلامرضا تاجگردون نماینده اصلاحطلب مجلس اظهار کرد: در مورد آقای کداخدایی فراکسیون امید به ایشان رأی داد. شاید بعضی از دوستان بیرون تحلیلی داخل را نداشته باشند. تحلیل داخل با تحلیل بیرون خیلی فرق میکند. در داخل عدهای دور هم جمع شدند و به این نتیجه رسیدند که از آقای کدخدایی حمایت کنند. ضمناً اگر به آقای کدخدایی رأی نمیدادیم به چه کسی باید رأی میدادیم؟ من و خیلی از دوستان دیگر به نظرمان رسید که ایشان از نظر نوع تعامل و تجربه بهتر از هر کس دیگری است و میتوانیم با او وارد مذاکره شویم تا کسی که نمیشناسیم و تجربه ندارد. ولی این فرد را میشناسیم و میدانیم چطور با او مذاکره کنیم. دلیلی ندارد چون مجلس قبلی به او رای نداده، ما هم به او رأی ندهیم.
پشیمانی متهمان حمله به سفارت عربستان
روزی این اتفاق برایم افتاد، بحث تجمع در مشهد را شنیدم و در کانال های خبری و تلگرام و اینستاگرام خواندم که گفته بودندمقابل سفارت عربستان تجمع است. حتی در گروههای منتسب به سپاه بود خواندم که تجمعی به نشانه اعتراض به رژیم آل سعود برگزار میشود. با توجه به کشتار مردم در منا، حادثه فرودگاه جده و جنایات دیگری که در یمن و سوریه اتفاق افتاده بود احساس کردم برای دادخواهی مردم غزه که عموما شیعه هستند، اعتراضی باید انجام شود .در اتهام من آمده که قصدم ایجاد سرو صدا بوده در حالی که نیت من اخلال در جامعه نبوده است . من نمیدانستم که تجمع مجوز ندارد. من تا ۹شب سر کار بودم چون نزدیک خانهمان بودم به آنجا رفتم. از عملکرد خودم پشیمانم زیرا دل آقا شکست. عصر ایران این خبر را منتشر کرد.
احمدی نژاد با وضعیت فعلی هیچ است
عباس عبدی در باره انتخابات ۹۶ گفت: جامعه ایران با یک سطحی از قیمت نفت تطبیق پیدا کرده است که خیلی مانده که درآمدمان به آنجا برسد، باید دوونیم تا سه میلیون بشکه نفت با قیمت ۶٠ دلار بفروشیم تا تازه اموراتتان به شکل عادی بچرخد؛ بعید میدانم به این شرایط برسیم. مسئله کلیدی در انتخابات سال ٩۶، برجام است. مردم به این فیشها اعتراض میکنند اما وقتی بخواهند تصمیم بگیرند در ترازوی جلوی خود چیزهای مختلفی مثل برجام را هم خواهند داشت. بهعلاوه احتمال تأیید صلاحیت احمدینژاد را یک درصد هم نمیدانم. در انتخابات ٩٢ و ٩۴ هم این را گفتم که این جریان پایگاه اجتماعی ندارد چون منفصل از این فرد نمیتواند هویت و تشکیلات داشته باشد. دلایل رد صلاحیت احمدینژاد خیلی زیاد است چون الان در عرصه نیست کسی به این دلایل کاری ندارد و برجسته نمیشود. قطعا اگر بخواهد بیاید یک آبروریزی تمامعیار خواهد شد و به نظر من قضیه آمدن او کاملا منتفی است. اصولگراها هم آمدن او را به نفع خود نمیدانند و بیشتر آنان بدنامی حمایت از او را بر نمیتابند. شاید آقای قالیباف را بیاورند. این دولت خود را نباید خیلی نگران این موضوع کند و باید کار خود را درست انجام دهد. روزنامه اعتماد این خبر را منتشر کرد.
.
اولین واکنش به جمع آوری آیفون
سید مهدی میرمهدی، رئیس اتحادیه ی فناوران رایانه ی تهران در واکنش به اظهارات نخعی مبنی بر جمع آوری آیفون از بازار گفته است: «چنین اقداماتی تنها سبب افزایش قاچاق کالا خواهد شد و در آستانه ی اجرای طرح رجیستری، حتی به پیدا شدن راه هایی برای دور زدن این طرح کمک خواهد کرد».«این محدودیت ها تنها به نفع فروشنده خواهد بود زیرا موبایل آیفون کالای پر استفاده ای است که به دلیل وجود متقاضی، عرضه ی این کالا نیز انجام خواهد شد و پس از این اقدام قیمت این کالا افزایش خواهد یافت و قاچاق آن نیز بیشتر می شود». .
گفته بود عبدالرضا مصری با اشاره به اظهارات اخیر الیاس حضرتی، نماینده مردم تهران که گفته بود که یک اتاق فکر قوی، منسجم و منظم علیه دولت آقای روحانی تشکیل شده که یکی از وزرای سابق آنجا را مدیریت میکند و به دنبال این است که تمام مسائلی که در مورد دولت آقای دولت احمدی نژاد گفته میشود را مشابه سازی کند.(اینجا) خاطرنشان کرد:من این حرف را ناشی از توهم می دانم،چراکه وزرای دولت قبل چه نیازی دارند که بروند اتاق فکر تشکیل دهند؟! ضمن اینکه بی کار هم نیستند که دست به این کارها بزنند.وی در پاسخ به این سئوال که شاید منظور از تشکیل این اتاق فکر برای انتخابات ۹۶ و حمایت از احمدی نژاد باشد، گفت: در کشور ما به لطف خدا همه فکر دارند اما منظور بعضی ها از اتاق فکر شاید این باشد که اگر ۵ نفر در یک اتاقی نشستند و با هم چای خوردند، بگوییم که این ها اتاق فکر دارند، چون هر ۵ نفر فکر دارند.
گفته می شود ماجرای پرونده تخلفات سعید مرتضوی در تامین اجتماعی، با اظهار نظر اخیر عباس جعفری دولتآبادی، دادستان کل کشور درباره هتل های هما و پاسخ مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی، دوباره تازه شده است. البته، دادستان گفته پرونده مرتضوی به زودی به دادگاه برمیگردد. اما داستان مرتضوی و زنجانی، به هم گره خورده است. با توجه به گزارش تحقیق و تفحص مجلس هشتم از تامین اجتماعی؛ بر اساس معاملهای که مرتضوی با شرکت سورینت قشم انجام داده هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، فولاد خوزستان، فولاد مبارکه اصفهان، بانک صادرات، هتلهای هما، پتروشیمی غدیر، پتروشیمی تبریز، شرکت ملی نفتکش، چوب و کاغذ ایران، شرکتهای مختلف بیمهای، (ملت، میهن، دانا، پارسیان)، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، بانکهای مختلف از جمله پاسارگاد، تات، پارسیان، دی و … صنایع مس شهید باهنر و… به سورینت قشم تعلق میگیرد.
دریافت سودهای نامتعارف غیرقانونی از سوی بانکها
محمدتقی حاج ابراهیمی دبیر اتاق تعاون قم در نشست مشترک تعاونگران با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی به دخالت مستقیم وزارت تعاون و ادارات کل استانی در مراحل ایجاد، تشکیل، انجام تغییرات شرکتهای تعاونی اشاره کرد و اظهار داشت: در یک محاسبه یک وام با ۲۳ درصد سود عملاً در محاسباتی ناعادلانه و اعمال فرمول عجیب منهای زمانهای وقفه و محاسبه زمانی، عملاً حدود ۴۰ درصد سود نصیب بانکها میکند.
واکنش امام جمعه به عزل پیامکی فرمانداران
حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا بابایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با انتقاد شدید از عزل فرمانداران و بخشداران این استان اظهار داشت: عزل تعدادی از فرمانداران و بخشداران خراسان جنوبی را یک حرکت کاملا سیاسی، غیرکارشناسی و حتی غیراخلاقی است.
اظهارات دستیار ویژه روحانی درباره فیشهای حقوقی
حجتالاسلام والمسلمین علی یونسی در گفتوگو با «جماران»، درباره انتشار فیشهای حقوقی تصریح کرد: در حالی انگشت اتهام به سمت دولت یازدهم گرفته شد که این نقطه ضعف ناشی از سیاستهای غلط دولت قبل است. آن را گردن دولت یازدهم انداختند و متاسفانه از این طریق به دولت ضربه هم زدند.وزیر اطلاعات دوره اصلاحات با تاکید بر این که پرداخت حقوقهای نجومی نباید اتفاق میافتاد، در پاسخ به این پرسش که اکنون دولت پس از طرح حقوقهای نجومی با هدف تحت تاثیر قرار دادن انتخابات سال آینده چه کار باید انجام دهد، اظهار کرد: دولت باید قانون را اجرا کند و به این فشارها توجه نکند. دولت نباید تسلیم غوغاسالاری شود. دولت باید وظیفه خود را انجام دهد. هدف آنها سرگرم کردن دولت است تا کارش را انجام ندهد.
نمره برجامی ظریف به امریکایی ها
دکتر محمدجواد ظریف در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در مسیر پرواز به تهران از سفر قزاقستان افزود: اگر بخواهیم به برجام نمره بدهیم حتما با توجه به ظرف زمانی و شرایط بینالمللی نمره بسیار خوبی میگیرد اما اگر بخواهیم به نحوه اجرای آمریکاییها نمره بدهیم احتمالا نمره پایینی میگیرد.
هشدار جان کری به اردوغان
جان کری در کنفرانس خبری مشترک با موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که امریکا در کنار دولت منتخب ترکیه می ایستد.وی با این حال افزود: ما از دولت ترکیه می خواهیم تا به استانداردهای نهادهای دموکراتیک و حکومت قانون احترام بگذارد.کری اضافه کرد: ما قطعا از کشاندن کودتاچیان به محکمه ی عدالت حمایت می کنیم اما نسبت به اعمال و رفتارهایی فراتر از آن هشدار می دهیم و بر پایبندی بر حکومت دموکراسی تاکید می ورزیم.لازم به ذکر است که اردوغان در روزهای پس از کودتای نافرجام اقدام به برکناری بسیاری از مقامات نظامی و قضایی کرده است.