مواد لازم
پودر ژلاتین
۲ قاشق غذاخوری
انبه
۲ عدد
شکر
۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه
۳ قاشق غذاخوری
آب سرد
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه کرم_مانگو(انبه)
اول شکر و انبه را بریزید تو مخلوط کن و خوب مخلوطشون کنید تا شکر کاملا حل بشه و شکل ا پوره بشه (بسته به میلتون می تونید مقدار شیرینی دسرُ تست کنید و مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.)پودر ژلاتین با آب سرد به روش بن ماری حل کنید.وقتی کاملا شفاف شد.بذارید تا خنک بشه .حالابه پوره انبه اضافه کنیدش و بعد کم کم از مواد به خامه اضافه میکنیم (برای چند ثانیه همرو بریزید تو مخلوط کن دوباره تا کاملا یک دست بشن .)سپس تو قالب مورد نظرتون بریزید ُ تو یخچال بذاریدش تا کاملا خودش را بگیره .
نکته : از قالب سیلیکونی استفاده کنید که قبلش کف قالب یه کوچولو یا با آب خیس کنید یا چربش کنید تا موقعه جدا شدن خیلی راحت تر جدا بشه .