مواد لازم برای تهیه خمیر رولت:
پودر خمیر ترش۱ قاشق مرباخوری
آب گرم۱ پیمانه
نمک۲/۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع۳ قاشق سوپخوری
آرد به میزان لازم
شکر ۱قاشق مرباخوری
مواد لازم برای داخل رولت:
پیاز در اندازه متوسط ۲ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
قارچ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای۲ عدد
آبلیمو۲ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا ۱۵۰گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
کنجد در صورت دلخواه
طرز تهیه :
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم . ابتدا پودر خمیر ترش را با آب ولرم و شکر مخلوط کرده بمدت پنج الی ده دقیقه در جای نسبتاً گرمی قرار می دهیم تا کاملاً پف کند؛سپس تخم مرغ را مقداری به هم زده , روغن مایع و مایه خمیر ترش را نیز اضافه می کنیموآرد را در حدی که خمیر به دست نچسبد به مواد می افزاییم. خمیر را در جای نسبتاً گرمی بمدت پانزده الی بیست دقیقه قرار میدهیم تا کاملاً ور بیاید . در این فاصله مقداری روغن در ظرفی ریخته , روی حرارت قرار می دهیم , سپس پیاز را خلال کدره و در روغن تف داده , گوشت را اضافه می کنیم . آب گوشت که کشیده شد , رب گوجه فرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم . قارچ و فلفل دلمه ای را که شسته و خرد نموده ایم , به مواد بالا اضافه کرده , به هم می زنیم . کمی که تف داده شد, آبلیمو را نیز اضافه می کنیم . سپس حرارت را خاموش می کنیم . روی یک ورق کاغذ روغنی مقداری آرد پاشیده و خمیر را با وردنه روی آن باز می کنیم . پنیرها را رنده کرده روی خمیر پاشیده , سپس با موادی که آماده کرده ایم روی پنیر را می پوشانیم , دور تا دور خمیر به اندازه یک سانت خالی بماند تا در موقع لوله کردن مواد از خمیر بیرون نریزد . خمیر را خیلی آرام لوله کرده و از کاغذ روغنی جدا می کنیم , دور تا دور خمیر را روی هم فشار می دهیم . با زرده های تخم مرغ خمیر را زرین کرده و روی آن کنجد می پاشیم, سپس در طبقه وسط فر بمدت یک ساعت قرار می دهیم تا کاملاً پخته شود .