مواد لازم برای دسر
- ۲ ق س آرد ذرت
- ۲/۱ ق چ وانیل
- ۲/۱ ۱ ق س نشاسته ذرت
- ۲/۱ پیمانه آب
- ۴ ق س شکر
- ۲/۱پیمانه خامه صبحانه
- ۱ ق م پودر ژلاتین
- مواد لازم برای تهیه سس
- ۱ پیمانه شاتوت
- ۳ پیمانه شیر
- ۱ ق س نشاسته ذرت
- ۳ ق س شکر
- چند عدد شاتوت برای تزیین
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا دسر را درست کنید. به این صورت که در قابلمهای مناسب شکر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و مخلوط کنید. به آنها شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود.
۲٫ حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید، دائم هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، وانیل و خامه را هم به آن اضافه کرده، هم بزنید.اگر موادتان را مدام هم نزنید، سفت
می شود و ته میگیرد.
۳٫ ژلاتین را با آب مخلوط کنید و روی بخار آب کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود. ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا آنها را در ظرفی ریخته، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
۴٫ در این فاصله سس شاتوت را آماده کنید. برای تهیه سس، شاتوت را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند.
۵٫ مقداری از دسر بسته شده را در گیلاسهای پایه دار یا ظرف دلخواه بریزید. روی آن مقداری سس شاتوت بریزید. چند عدد شاتوت روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر روی آن ریخته با سس و میوه شاتوت تزیین کنید.مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.از میوه های تابستانی مورد علاقه تان می توانید برای تزیین این دسر استفاده کنید.